Eх тоз сервиз.. :D Закарвам си аз колата там (мисля,че съседно до на Van Dal Bravo-то)и докато чаках гледам някакав чичко се запътва към контейнера с едно пликче в ръка,а в пликчето мишка :D След 20 30 мин пак се развикаха за някаква мишка К’во ядът тия мишки в сервиза не мога да си обясня.Е оправиха ми спирачките и сега са супер! Само един минимален пропуск... ама жизнено важен. Съмнявам се да е било атентат срещу мене,все пак не мисля че съм направил толкова лошо впечатление че да ме саботират Ама все пак ме пуснаха да си ходя с незавита гума п.п. Ами ако бях някой лош чичко с пистолет?
колега нямало ме е там какво в станло точно?я кажи да им се скарам малко АЙДЕ ДА БУТНЕМ ЕДНА СРЕША НА 25-ТИ СЛЕД ОБЯД АКО МОЖЕТЕ ДЕ. КОИТО Е НАВИТ ДА СВИРКА И ДА ПРЕДЛОЖИ ЧАС НЯКАДЕ ОКОЛО 15-16ч. ако искате.d1sp0sabl3. ела на збирката, е ако се наве някой от тях и ако се заформи бая паплач ела и ти да се запознаем.
колега нямало ме е там какво в станло точно?я кажи да им се скарам малко АЙДЕ ДА БУТНЕМ ЕДНА СРЕША НА 25-ТИ СЛЕД ОБЯД АКО МОЖЕТЕ ДЕ. КОИТО Е НАВИТ ДА СВИРКА И ДА ПРЕДЛОЖИ ЧАС НЯКАДЕ ОКОЛО 15-16ч. ако искате.d1sp0sabl3. ела на збирката, е ако се наве някой от тях и ако се заформи бая паплач ела и ти да се запознаем.
Aми аз ще съм в Габрово,че тази година обещах на нашите,че ще празнувам с тях,защото много отдавна не се е случвало... Предполагам,че на 28 ще съм си тук най-рано. Догодина ще се видим п.п. Не им се карай заради мене
Айде ора у петъка значи в 3 часа следобяда на стадиона, че иначе чак до година ще се видим, който оцелее разбира се след коледно-новогодишните празници.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар