Мълча, щот кат си отворя устата и си проличава колко съм плиткоумен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
uBoy написа:митак , имам един въпрос.. значи забелязах нещо интересно ,, от двигателя ми излиза една тънка синя тръбичка и взлиза в една черна кутия до левия ми фар( погледнато като застанеш пред колата ) в тая кутия влизат и 2 кабелака ( няква букса ) за какво е тая кутия понеже гледам , че въпросния син маркуч е скъсан над кутията, гледам нищо не е текло оттам и не мирише на нищо ...идеи ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
uBoy написа:смятай...отвсякаде сабира бензинови пари :D луда фиаткаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:van_dal написа:Моята и св..ки на пътя да прави пак няма да може да ги върне.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
За какво ли не, генератор, обтяжна ролка писто ремък и радиаторче на парното, а АБС-а също сдаде багажа и той е за ремонт, въпреки че в момента работи, но ден до пладне, също така получих съобщение с више, че ключа на фаровете скоро пак ще е аут. Абе.......--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
uBoy написа:то като ти тръгне от самото начало така .. не се занимавай , пускай му една цена и го утиквай--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар