Пикчърс има ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добре де вие няма ли да помислите за промяна на деня от седмицата на срещите си.Неделя не е най-подходящия ден за това.Помислете нещо за събота.Между другото да ви се е оплакал някой водител на Фиатка ,че под чистачката си е намерил някакъв стиекр за външно залепване.Днес забодох на един Ulysse пред Практикер.Преди около 10-15 около пазара ама файда никаква.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
мм
Tornado написа:Добре де вие няма ли да помислите за промяна на деня от седмицата на срещите си.Неделя не е най-подходящия ден за това.Помислете нещо за събота.Между другото да ви се е оплакал някой водител на Фиатка ,че под чистачката си е намерил някакъв стиекр за външно залепване.Днес забодох на един Ulysse пред Практикер.Преди около 10-15 около пазара ама файда никаква.uno-1.5i понто 1.2i
Коментар
-
Re: мм
chapat написа:Tornado написа:Добре де вие няма ли да помислите за промяна на деня от седмицата на срещите си.Неделя не е най-подходящия ден за това.Помислете нещо за събота.Между другото да ви се е оплакал някой водител на Фиатка ,че под чистачката си е намерил някакъв стиекр за външно залепване.Днес забодох на един Ulysse пред Практикер.Преди около 10-15 около пазара ама файда никаква.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:van_dal написа:Сори пичове, ама тази седмица не можах да се включа, ще трябва да ми пишете отсъствие--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Re: мм
Tornado написа:chapat написа:Tornado написа:Добре де вие няма ли да помислите за промяна на деня от седмицата на срещите си.Неделя не е най-подходящия ден за това.Помислете нещо за събота.Между другото да ви се е оплакал някой водител на Фиатка ,че под чистачката си е намерил някакъв стиекр за външно залепване.Днес забодох на един Ulysse пред Практикер.Преди около 10-15 около пазара ама файда никаква.uno-1.5i понто 1.2i
Коментар
-
митак , имам един въпрос.. значи забелязах нещо интересно ,, от двигателя ми излиза една тънка синя тръбичка и взлиза в една черна кутия до левия ми фар( погледнато като застанеш пред колата ) в тая кутия влизат и 2 кабелака ( няква букса ) за какво е тая кутия понеже гледам , че въпросния син маркуч е скъсан над кутията, гледам нищо не е текло оттам и не мирише на нищо ...идеи ?Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
uBoy написа:митак , имам един въпрос.. значи забелязах нещо интересно ,, от двигателя ми излиза една тънка синя тръбичка и взлиза в една черна кутия до левия ми фар( погледнато като застанеш пред колата ) в тая кутия влизат и 2 кабелака ( няква букса ) за какво е тая кутия понеже гледам , че въпросния син маркуч е скъсан над кутията, гледам нищо не е текло оттам и не мирише на нищо ...идеи ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар