Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пикчърс има ли?

Коментар

Добре де вие няма ли да помислите за промяна на деня от седмицата на срещите си.Неделя не е най-подходящия ден за това.Помислете нещо за събота.Между другото да ви се е оплакал някой водител на Фиатка ,че под чистачката си е намерил някакъв стиекр за външно залепване.Днес забодох на един Ulysse пред Практикер.Преди около 10-15 около пазара ама файда никаква.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

мм

Tornado написа:
        Добре де вие няма ли да помислите за промяна на деня от седмицата на срещите си.Неделя не е най-подходящия ден за това.Помислете нещо за събота.Между другото да ви се е оплакал някой водител на Фиатка ,че под чистачката си е намерил някакъв стиекр за външно залепване.Днес забодох на един Ulysse пред Практикер.Преди около 10-15 около пазара ама файда никаква.
        едва ли е някои член от форума.а и кво ли си е помислил човечеца кат е видял стикера Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
        uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Re: мм

chapat написа:
          Tornado написа:
          едва ли е някои член от форума.а и кво ли си е помислил човечеца кат е видял стикера Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
          Много смешно нали.Целта не е да е член на форума или потребител ,а привличане на още колеги.Колега ако ти посещаваш форума за отваряне на раздела Срещи и......... ,то има и такива които си решават проблемите по автомобилите с наша помощ.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            van_dal написа:
            Сори пичове, ама тази седмица не можах да се включа, ще трябва да ми пишете отсъствие
            За другия път жената да сготви нещо хубаво и за наказание да ти идваме на гости :P (това в кръга на шегата разбира се)Митак , чорапи ли си търси , че не се появи дори и с малкия звяр
            Е тя жената винаги готви по нещо убаво, така че когато и да дойдете , ами Митака толкова напира пък и той не е идвал, май сте били мака групичка, айде другия път повече да се съберем.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

уфф забравих фотоапарата в колата, утре ще кача снимките че сега ме марзи да слизам :D
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ей ама голяма си шматка ша та бодна ..... пак нещо си си забравил в тая кола , ........ колега Торнадо мен не ме бърка да сменим деня и часа , ама ми се струва че неделята сме по свободни повечето от хората ...
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Re: мм

Tornado написа:
                  chapat написа:
                  Tornado написа:
                  Много смешно нали.Целта не е да е член на форума или потребител ,а привличане на още колеги.Колега ако ти посещаваш форума за отваряне на раздела Срещи и......... ,то има и такива които си решават проблемите по автомобилите с наша помощ.
                  нямах това предвид.неме разбра правилно но както и да е
                  uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

айде бе джимбо ще слагаш ли снимките ... :D
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

еи ги и снимките
                      Прикачени файлове

Коментар

митак , имам един въпрос.. значи забелязах нещо интересно ,, от двигателя ми излиза една тънка синя тръбичка и взлиза в една черна кутия до левия ми фар( погледнато като застанеш пред колата ) в тая кутия влизат и 2 кабелака ( няква букса ) за какво е тая кутия понеже гледам , че въпросния син маркуч е скъсан над кутията, гледам нищо не е текло оттам и не мирише на нищо ...идеи ?

Коментар

много познати физиономии, кой е тоя типаж с черната шапка на първата снимка ?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

uBoy написа:
                            митак , имам един въпрос.. значи забелязах нещо интересно ,, от двигателя ми излиза една тънка синя тръбичка и взлиза в една черна кутия до левия ми фар( погледнато като застанеш пред колата ) в тая кутия влизат и 2 кабелака ( няква букса ) за какво е тая кутия понеже гледам , че въпросния син маркуч е скъсан над кутията, гледам нищо не е текло оттам и не мирише на нищо ...идеи ?
                            това мисля че беше филтър за бензиновите пари или нещо такова. забравих как му беше наименованието

Коментар

че какво филтрират на парите... баси откачените италианци Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

какво сте се умълчали Уа :D

Коментар

Working...
                                X