Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

що малчите бре орааа имам една новина Вчера закарах пунтото да го пребоядисват (най сетне) дано да стане до неделя че да се барна с новата боя в неделя ако не ще съм със бавнохода демек със синьото пунто

Коментар

Готин цвят има малката бегачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Не иска ли да върви като баткото
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
        Готин цвят има малката бегачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Не иска ли да върви като баткото
        Ц, неще е то все пак е 60кс. нямам излишни пари да го направя 80кс. набързо

Коментар

Човекоподобни...забравих ви бе...влюбен съм. Ай честитете на Тедо ...момчето си взема листовките с 1 грешка...ще стане по-добър шофьор от мен..аз с 3..за нищо не ставамЧестито на печелившите.Кой беше в комисията бре маймуно?

Коментар

боби ами аз какво да кажа като го изкарах със 0 грешки само аз и момичето дето караше с мене при същия инструктор имахме по нула грешки от 20 човека :P
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ам аз ко да кажа кат бях с 4 грешки а? само да ви кажа че книшка кола некара! Айде честито на Тедо и дано и кормуването да го вземе самоче без грешка !!!я кажи кой беше на изпита?

Коментар

и аз бях като сашогадното е че сега кормуването може да е 10 дена след листовките а преди всичко беше в един ден
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Да много е лошо това с чакането На изпита беше един еленски инструктур с Митсубиши Каризма - Макавеев . Другия го забравих

Коментар

да така е - книжката шофер не те прави ,, ми практиката , тей че ся ромео не тряя да слизаш от колата :P

Коментар

Отначало ще му е малко терсене, но се свирва, аз са сефте като излязох сам с колата ми беше много гадно...но сега не ми пука...вра се по задръстванията

Коментар

Митак гледам в няколко теми питаш за разни двигатели . Да не искаш да правиш Спортинга като GT или HGT :D

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          Митак гледам в няколко теми питаш за разни двигатели . Да не искаш да правиш Спортинга като GT или HGT :D
                          бързо се сещаш ама немога да намеря за жалост

Коментар

Жалко наистина Инъче питай тоя пич дали не му е останал задния мост , продаваше две ГТ-та на частиhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...802&highlight=

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                              Жалко наистина Инъче питай тоя пич дали не му е останал задния мост , продаваше две ГТ-та на частиhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...802&highlight=
                              мерси пуснах му едно ЛС да видим какво ще каже

Коментар

тунайт съм на линия :D , другите какво ще кажете ... ?

Коментар

Working...
                                X