uBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
JacK`DanielS написа:uBoy написа:да, мисля да му пиша за 1,8 мк2 ама май ще отложа писмото за другата коледа :DПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:JacK`DanielS написа:ти до колко оборота му подади? трябва на 6000 оборота да сменяш предавките. то на 4500 му идва акъла У главата
Коментар
-
бтв Митак да те питам , дойде зимата и при мен дойдоха проблемите . "Мръсната бегачка" един път пали без проблеми и държи обороти а друг път пали и веднага угасва, на второто палене трябва леко гас да подам иначе стартера върти и не припалва ма грам , след като запали трябва а подържа педала на газта иначе пак цялото ми табло светва ( угасва ) като позагрее се оправя, но тогава идва другия проблем , като подам рязко гас и върна педала , освобождавам от скорост, оборотите падат до 600 и цялата кола се разтриса за момент и след това си ги дига до към нормланите 800От къде може да идва тоя проблем , моторчето за празен ход ? интересното е обаче че тоя проблем не е постоянен .. примерно днеска като тръгвам за работа ( колата цяла нощ на студа е спала отвънка ) сядам и запалих без проблеми .. и си държи оборотите , ама след работа ще се прибирам .. паля и проблема за който ти писах отгоре ...Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
uBoy написа:освобождавам от скорост, оборотите падат до 600 и цялата кола се разтриса за момент и след това си ги дига до към нормланите 800От къде може да идва тоя проблем , моторчето за празен ход ?coolboby написа:Ам разхода, ам разходаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
uBoy написа:бтв Митак да те питам , дойде зимата и при мен дойдоха проблемите . "Мръсната бегачка" един път пали без проблеми и държи обороти а друг път пали и веднага угасва, на второто палене трябва леко гас да подам иначе стартера върти и не припалва ма грам , след като запали трябва а подържа педала на газта иначе пак цялото ми табло светва ( угасва ) като позагрее се оправя, но тогава идва другия проблем , като подам рязко гас и върна педала , освобождавам от скорост, оборотите падат до 600 и цялата кола се разтриса за момент и след това си ги дига до към нормланите 800От къде може да идва тоя проблем , моторчето за празен ход ? интересното е обаче че тоя проблем не е постоянен .. примерно днеска като тръгвам за работа ( колата цяла нощ на студа е спала отвънка ) сядам и запалих без проблеми .. и си държи оборотите , ама след работа ще се прибирам .. паля и проблема за който ти писах отгоре ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар