Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

the_biggy написа:
    Punto SX написа:
    Tornado написа:
    Еййй браво бе а мен къде ме забравихте.Ама с този час на среща в неделя хич не сте го измислили добре.Неделя вечер изобщо според мен не е време за срещи.
    Ам младежи ко да ги правиш като мръкне и се събуждат И аз по - горе бях писал за среща в ранния следобед ама леко ме понападнаха :D . И все пак си мисля че поне за зимния сезон срещата трябва да е с различен час.
    ти и Mindzu със сигурност сте там нали ? да знам и аз кво да правя :P
    Вземи се донеси този път
    Punto SX 1.1 55

Коментар

даааа бее там съм че чак вчера ми оправиха бегачката .... :P
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Аз и Боби може да дойдем по някое време :D Както каза the_biggy ,може да поизчакате 10 мин на паркинга .Оглеждайте се за зелена Брава ,че момчето не познава никой ,освен мен
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Мина, хайде качвай снимките, да се видим какви сме хубавци

Коментар

Смятам че имаме напредък. Този път бяхме 6 човека и даже снимки си направихме накрая Неразбрах защо обаче колегата JacK`DanielS предпочете да остане в колата, а не да се качи при нас?!
            Прикачени файлове

Коментар

и
              Прикачени файлове

Коментар

има и още една снимка и държа да я видя веднага поради 2 причини 1-ва Аз съм я правил2-ра Колежката Mindzu я има на нея и се скатава
                Punto SX 1.1 55

Коментар

Ех..големи сме красавци всичките бе..

Коментар

Punto SX написа:
                    има и още една снимка и държа да я видя веднага поради 2 причини 1-ва Аз съм я правил2-ра Колежката Mindzu я има на нея и се скатава
                    Ама колега, позагледай се бе! Даже е в отделно каре

Коментар

аве мааму стара недейте така бе аз паркирах колата там зад едни фиатки имаше двама човека пред мола ама като неви познавам. аз щях да сляза от колата ама имахме малак спор с жената и докато си приказваме и те изчезнаха някаде навътр извинявайте ама ко да напрая слевващия път никаде не тръгвам с жената само главоболия хахахаха. извинете ме че така стана!

Коментар

Аз бях едното момче..тоя с шала..чаках те чаках те да излезеш...и накрая влезнахме вътре..

Коментар

видях аз че чакахте. аз жената повече няма да я земам на акива мириприятия!!!!!!!! щото само ми обърква нещата

Коментар

А бе вие само навън ли стояхте нещо кафенце мафенце нямаше ли?
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                              А бе вие само навън ли стояхте нещо кафенце мафенце нямаше ли?
                              Не, пихме кафе в Мола. Ама никой не се сети да снима та чак като си тръгвахме

Коментар

който пил кафе пил който не само може да съжелява Мина иначе добре са станали някой от снимките.. онея трябвало просто по отблизо за да се вийдаме, но карай се файда
                                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Working...
                                X