Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

митак вземи и за мен едни пера за отпред и за отзаде да има там , пак в неделя ще се оправим с паричките.. мерси предварително то тия кадето са сега не са кой знае колко стари . на няколко месеца ама ми е мерак с нови..
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
      митак вземи и за мен едни пера за отпред и за отзаде да има там , пак в неделя ще се оправим с паричките.. мерси предварително то тия кадето са сега не са кой знае колко стари . на няколко месеца ама ми е мерак с нови..
      днес ходих и нямаше черни пера за жалост. до неделя има време може да докарат и ако има ще ти взема. Ромео: ако искаш да ти зема синьо перо за задната чистачка ше и ходи на бегачката то е много тъмно синьо почти черно.

Коментар

вземай тогава Утре сутрин ако запали Фиата ще намина , че ми беше паднал акумулатора
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

uBoy написа:
          нямаш избор.. трябва да ти го монтират на посочения адрес иначе иок гаранция .. еидн приятел си взе по миналата година от техномаркета и се налойи да даде 10 15лв на.. хмм как се казваше сервиза до Теона-та , над Спортната зала на гърба на един блок, под него е Front Line ( интернет клуба ) та там се наложи да ходи и добре че го направи , че сега ЦДто се прецака и ще се наложи да го носи за ремонт.. ако си го беше сложил той, иок гаранция та има и друго .. отиваш там той ти го поставя пък ти после ако искаш го махай и си направи сма промените важното е печат да имаш в гаранцията
          У нас направо ПАН Сервиз се казва бях носил Блаупункта си че входовете му се бяха скъсали да ги презапоят и ми отказаха че имали много телевизори да правят .. (работата е за 10 мин )
          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Митак..за ко спираш ве..аз само ти мигнах..да ти сигнализирам за поздрав

Коментар

митак ако има бели вземи такива ако имаш път към тва място ... иначе черни наи ще са яки , демек или бяло или черно , те ся тия са бели , не седи грозно това имам предвид.а за отзад дали ще се намери

Коментар

ааа митак забравих да те питам , да дойда в сабота ако няма да ходя на село да смениш горивен филтър.не сам сиг ама мисля че е за смяна и да видиш и саединителя там...бащата вика че може да се е изтъркал там...

Коментар

SilenceR ако ти е за смяна съединителя педала требва да ти отделя най-отгоре :D

Коментар

Абе да питам и вас, че като гледам никой неможе да ми помогне http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34360 ако някой знае и може да помогне нека да пише :D

Коментар

Mindzu написа:
                      Недей идва на оборище 12. Аз живея тук и го знам. Пича слага и моето CD и сега не ловя дори радио, на двама приятел пак им слага, 1я и той има проблеми с радиото. По-добре другаде.
                      Рискувах и отидох там Хваща си добре радиото , само дето наистина ми се струваше, че този не ги разбира много нещата Почна да мери напрежението на кабелите и по едно време вика : "трябва да имаш усилвател" Митак мерси за чистачките :D Взехме че си направихме мини фиат сбирка днес в сервиза Колега mimo_8 , заповядай на някоя сбирка :D
                      Прикачени файлове

Коментар

ромео то какво ти беше cd-то като марка , я направи някои снимка да го видя , че и аз искам да си купувам ... ама май съм се спрял на пайнер за сега...най вече ми трябва да има USB вход :P

Коментар

Пайнерите са добри , стига да имаш пари :D Инъче съм със Sony Xplode GT20 от днес , без USB но като за подарък е супер :D :D :D Много добре си свири , само колоните по-нататък ще сменя , че му идват слабички Бягай от Неота и тем подобни марки .http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027646 Тези не са лошиhttp://www.technomarket.bg/product_d..._id=09035734В другата тема имаше линк с един хубав пайнер :D

Коментар

абе неискам да ви виждам в сервиза! само за савет може да идвате ама за нещо друго не ! има си Неделя когато се виждаме и лафим. Боби де да те знам аз видях че си ти, ама викам чеки да спра може несщо да иска знам ли го ко го е прихапало.Сашко: като доставят черни пера ще ти взема.Тедо: утре или в другиден ще ходя до магазинчето и ще ти взема перо за задната чистачка. това сони е много добро! ама жалко че няма USB a що не изчака да се върна че да снимаш и мойто кола ай голям си папрак ей. трябваше да влезеш вътре да снимаш на van_dal браеото как беше раздробено и на колегата (че му забравих името) с зелената брава с отворения капак Ванка: как е бравока?

Коментар

мда разбирам те щом е подарак ще се радваш не ами .... :D еи това сони 1-вото дето е в линка по ме кефи от другото....има пайнерки за около 250-300 хубави .... мога да ги отделя за да си взема,ама хубавото при мен че с брат ми цепим на 2 понеже и той кара колата... няя само аз да давам я

Коментар

митаче добре батка разбрах те и мерси пак предварително .... ти какво мислиш кво цд да си взема :P

Коментар

Working...
                                X