митак вземи и за мен едни пера за отпред и за отзаде да има там , пак в неделя ще се оправим с паричките.. мерси предварително то тия кадето са сега не са кой знае колко стари . на няколко месеца ама ми е мерак с нови..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SilenceR написа:митак вземи и за мен едни пера за отпред и за отзаде да има там , пак в неделя ще се оправим с паричките.. мерси предварително то тия кадето са сега не са кой знае колко стари . на няколко месеца ама ми е мерак с нови..
Коментар
-
uBoy написа:нямаш избор.. трябва да ти го монтират на посочения адрес иначе иок гаранция .. еидн приятел си взе по миналата година от техномаркета и се налойи да даде 10 15лв на.. хмм как се казваше сервиза до Теона-та , над Спортната зала на гърба на един блок, под него е Front Line ( интернет клуба ) та там се наложи да ходи и добре че го направи , че сега ЦДто се прецака и ще се наложи да го носи за ремонт.. ако си го беше сложил той, иок гаранция та има и друго .. отиваш там той ти го поставя пък ти после ако искаш го махай и си направи сма промените важното е печат да имаш в гаранциятаRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Абе да питам и вас, че като гледам никой неможе да ми помогне http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34360 ако някой знае и може да помогне нека да пише :D
Коментар
-
Mindzu написа:Недей идва на оборище 12. Аз живея тук и го знам. Пича слага и моето CD и сега не ловя дори радио, на двама приятел пак им слага, 1я и той има проблеми с радиото. По-добре другаде.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Пайнерите са добри , стига да имаш пари :D Инъче съм със Sony Xplode GT20 от днес , без USB но като за подарък е супер :D :D :D Много добре си свири , само колоните по-нататък ще сменя , че му идват слабички Бягай от Неота и тем подобни марки .http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027646 Тези не са лошиhttp://www.technomarket.bg/product_d..._id=09035734В другата тема имаше линк с един хубав пайнер :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
абе неискам да ви виждам в сервиза! само за савет може да идвате ама за нещо друго не ! има си Неделя когато се виждаме и лафим. Боби де да те знам аз видях че си ти, ама викам чеки да спра може несщо да иска знам ли го ко го е прихапало.Сашко: като доставят черни пера ще ти взема.Тедо: утре или в другиден ще ходя до магазинчето и ще ти взема перо за задната чистачка. това сони е много добро! ама жалко че няма USB a що не изчака да се върна че да снимаш и мойто кола ай голям си папрак ей. трябваше да влезеш вътре да снимаш на van_dal браеото как беше раздробено и на колегата (че му забравих името) с зелената брава с отворения капак Ванка: как е бравока?
Коментар
-
мда разбирам те щом е подарак ще се радваш не ами .... :D еи това сони 1-вото дето е в линка по ме кефи от другото....има пайнерки за около 250-300 хубави .... мога да ги отделя за да си взема,ама хубавото при мен че с брат ми цепим на 2 понеже и той кара колата... няя само аз да давам яCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар