Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да туй един приятел.ама като не ви познава вас и нема да му е комфортно.аз не дойдох зашото бях на едно село със саученици и ядохме пихме там.прибрах се неделя но към 5 и нещо и нямаше как..тва коя кръчма е кадето сте седнали бтв ??
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Не е кръчма а сладкарница Намира се до Практикер , в сградата на новия Техномаркет на втория етаж :D
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

айте следващия път пак там , яде ми се тортичка :P
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

бе викам някой кръчма щото митака обръща бирички пак :D

Коментар

Нормално за него Кажете от къде да си купя хубави чистачки със силиконови пера , за Бош чувам добри отвизи че ми писна от боклуци И по тази тема ако знаете нещо http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=348405#348405

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              Нормално за него Кажете от къде да си купя хубави чистачки със силиконови пера , за Бош чувам добри отвизи че ми писна от боклуци И по тази тема ако знаете нещо http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=348405#348405
              На кое викаш силиконови..ACDelco за едно немско возило бяха 50 лева...за твойте незнам..щот си с по-малък джам

Коментар

остави се и аз имам нужда от хубави пера , че моите са мн зле ... не ме кефят изобщо как чистят,за разлика от на други приятели колите(чистачки)

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  само да си боядисам пунтото и аз слагам такива фарове! това такси е най потдържаното от всички в търново и от доста други градове. 6то ги нямаше и другите папури. ей ша ви пиша оцъствие!!!
                  бях извън градско иначе щях да сям на линия окъснях много
                  uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

абе пичове ако искате чистачки що не казвате. аз съм с валео и искам да ви кажа е са много добри! 20 и няколко лева са за пунтото. РомеоОооОо... ако искаш чистачки ела до горе до сервиза ще измерим чистачките не че неги знам и да ида да ти купя от едно място че са по йевтени

Коментар

Сряда най-вероятно ще намина :D че и без това имам ходене до КАТ . За задната нямам представа как стои номера със смяната

Коментар

митак на мене ми трябват пера само , хубави да са .. можеш ли да ме ориентираш за марка... то при темпрата малко по разлчино е откам чистачки... само пера ми требват :P

Коментар

SilenceR написа:
                          митак на мене ми трябват пера само , хубави да са .. можеш ли да ме ориентираш за марка... то при темпрата малко по разлчино е откам чистачки... само пера ми требват :P
                          знам на темпрата как е има не едно място продават само пера силиконови. ако искаш ще ти взема 2. неса скъпи мисля че бяха към 10лв.ромео за теб ти трябва силиконово перо отзад аз съм с такова и много добре чисти. ако искаш щи го сменя няма проблем. само кажи дали искаш и да ти взема. и ти Сашкоу кажи дали искаш че направо да зема за двамата.

Коментар

Вземи ми значи предни и перо за задната Утре или в четвъртък ще намина Митак ти като по-запознат какво ми препоръчваш , да монтирам ли CDто сам или да вървя там на Оборище 12

Коментар

Недей идва на оборище 12. Аз живея тук и го знам. Пича слага и моето CD и сега не ловя дори радио, на двама приятел пак им слага, 1я и той има проблеми с радиото. По-добре другаде.

Коментар

нямаш избор.. трябва да ти го монтират на посочения адрес иначе иок гаранция .. еидн приятел си взе по миналата година от техномаркета и се налойи да даде 10 15лв на.. хмм как се казваше сервиза до Теона-та , над Спортната зала на гърба на един блок, под него е Front Line ( интернет клуба ) та там се наложи да ходи и добре че го направи , че сега ЦДто се прецака и ще се наложи да го носи за ремонт.. ако си го беше сложил той, иок гаранция та има и друго .. отиваш там той ти го поставя пък ти после ако искаш го махай и си направи сма промените важното е печат да имаш в гаранцията
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X