Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Някой колеги май се крият, че ходят по сбирките а пък им отворих очите за фиатките.
      Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

А ти колега няма ли да се присъединиш към нас :D
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

и от мен снимките.. малко късно ама сега успях
          Прикачени файлове
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

На два пъти без малко да успея,но с тези ремонти това лято беше лошо.Но сега съм по свободен и имам време да вляза в форума и ще следя сбирките.
            Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Митак, ти сети ли се коя е оная мацка бе? ВЪПРОС към всички...имате ли информация някъде в Търново и по-точно на пътния възел дали има камери, 2-ма човека вече ми казват за камери там..съмнява ме, че скоро ще получа множество снимки от пътния възел..щот там..от Сф посока центъра..100чка

Коментар

coolboby написа:
                Митак, ти сети ли се коя е оная мацка бе? ВЪПРОС към всички...имате ли информация някъде в Търново и по-точно на пътния възел дали има камери, 2-ма човека вече ми казват за камери там..съмнява ме, че скоро ще получа множество снимки от пътния възел..щот там..от Сф посока центъра..100чка
                ти па.. не се шашкай . Тука Варна където има на всеки 5 метра да не мислиш, че пращат на всеки който наруши правилника. Толкова и гледат. Използват ги само при ПТП да установят реалния виновник А преди малко видях линейка, пред нея паднал мотор, каската на 10тина метра от мястото .. мотора с маслата отдолу изтекли ... много кофти гледка .. Дано е О.К. човека :/
                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

ибал сам ги и у камерите, то секи кара от там с толкоз.ко ще направят - да глобят целия град.аз с служебната кола- посока от ЖП гарата към светофара на Победа си карам с 80-100...
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

да ама на 100тина метра по нагоре мен ми брулнаха 2рия акт .. бях със 74 и изядох дебелия пак с над 20км на ограничение.. така че умната !

Коментар

на мен не ми е за актовете... важното е да се спре безрасъдното каране е важното
                      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

при мен безрасъдното каране там свърши .. преди акта правех отсечката лясковец центъра - тървново светофара на победа за 5 6 мин .. сега 15тина ми трябват по ограничения :D

Коментар

някои ще ходи ли на феста в Плевен на 25 ти ?
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                            някои ще ходи ли на феста в Плевен на 25 ти ?
                            Сефте чувамеЯ раздуй

Коментар

Боби страшен аватар братче , та какво викате за феста...
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32617 ето го бе питам за да напраим нещо общо
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X