ами да но си оставам заклет фиатски фен а теб те познавам от някъде сигурно покрай Пешо и Вальо от бившия ми клас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
uBoy написа:а бравото утика ли го ?хмм ами всъщност и ти си ми познат.. влзиаше в IRC едно време с тоя ник .. ама от #thelair те помня май , точно от на Вальо каналаRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
uBoy написа:мда на калса ви беше ама влизахме аз,грипчето и ачко ехх едно време тоя чат.. яко зарибяваше, че срипт имах, че канал имах с един фр "#MAPMOT" ама вече ирц западна или поне аз така си мисляRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
-
coolboby написа:Митко...писна ми от тоз Фиат сериозно!Не искат да влизат скоростите, незнам колко пъти този съединител баща ми го натяга!Пак продължават да не влизат скоростите...а задната ..с нея гоня гаргите и събуждам умрелите!!!Решението какво е ..нов съединител..т.е. 300 кинта?Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:uBoy написа:мда на калса ви беше ама влизахме аз,грипчето и ачко ехх едно време тоя чат.. яко зарибяваше, че срипт имах, че канал имах с един фр "#MAPMOT" ама вече ирц западна или поне аз така си мисляПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар