Какви джанти казваш въпроса е че на мен ми тряват само 2 бр. караш ме да се замислям, ама как да дойда с тоя дзвер осакатения, работи се едно, че има изгоряла свещ, не мога да определя точно....
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Да бе и цената е добра, като се има предвид гумите, ама за сега ще трява да мисля над другия проблем, пък и идва зима не ми се затварят пари, които и без това нямам в джанти, които ще стоят цяла зима в гаража.
van_dal, Митко оправи ли ти Бравото..тая сутрин те мернах..свирнах ти...ама нещо не ме отрази май
Таман се бях отплеснал пък и се бях събудил преи 5-6 минути, само успях да вдигна ръка, ама явно не си ме видял пък и точно в момента си включвах фаровете и бърниках радиото.....колата е супер, ако не и бяха толкова скъпи частите грешка няма. И аз от кога отговарям ти си писал у вторник
Аз в 6 ч съм на линия. Другите се надявам също. Макар че нещо тази седмица голямо мълчание се е заформило.P.s. В сряда се видях с Емо/Phoenix/ и ми даде стикер за колегата uBoy, така че колегата ако чете нека дойде на някоя среща да се запознаем и да му го дам. Или пък да пише на лични къде да се видим.
чета ) мн се радвам за стикера .Днеска имам работа по селата, надявам се да свърша до 6h , ако се върна по рано ще пиша тука че ще дойда със сигурност , ако ли не ще ти драсна едно ЛЦ да се разберем някаде да се срещнем утре вдругиден ,когато ти е удобно на теб
Коментар