аз съм пас! спокойно момчета след няколко дена пунтото ще е в пълната си сила Наско: неискам да чувам (5-6 бири и турбината да свири!!!) и обмислям вариянта да ти откача жилата на ръчната
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес по служба бях в представителството на форд....бахти,пълна шитня откъм коли...Някакви базови модели-тук там нормални екстри,на дооста "хубавки" цени!!! Комбита йок,а ми се искаше да видя новото мондеХо Останалите нищо особено...а за ползваните модели нямам думи,така са ги занемарили навън,че едната баничарка от тия бившите на бтк я палеха с дърпане-при това дизелова Абсолютни ботове Досега във почти всички шоуруми на отделните марки съм влизал и все леш-ако искаш нещо-по поръчка Само в тойота и фолксваген не съм стъпвал...ама и там предполагам,особено в тойота ,не е по-различноex.Мареа ТД100
Коментар
-
Пичове някой навит събота за Междене - национална Фиат Купе среща , абе къде е Добо http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=58805С Гошо с Ланчията ще сме там сигурно Наско да влиза в пътя и да застават на чертата с РосенFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар