аз мога да направя кафета мафета че снощи си легнах в 21ч и станах в 7:15ч това е нечувано за моя режим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пффф,па аз да се оплача....мойта мара от доста време издава едни звуци шушнещи откъм ремъците и все се надявах да е някой лагер плачещ за смазка,ама май ще излезе водната помпа. Един колега дето баща има сервиз в Горна един ден като чу шума и ми вика,че може да е помпата и ...преди малко доливах 300гр антифриз-беше паднало доста нивото...под минимума беше. Че май колегата ще излезе прав,ако продължи да губи ще я водя пак на доктор Добре,лекарския екип е нежен с нея Ей зимата сменяхте радиаторчето защото чезнеше вода...сега пак чезне мамицата и таратайка Митак,Стенли...колко ще ми олекне джоба ако е прокапала водната помпа? Абе аз че не помня,наскоро я водих за смяна на ангренажния комплект,а водната помпа нали от ангренажния ремък се върти,тогава обаче не ви казах да я смените и нея да са таковам в животното глупаво...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
мерси момчета , ей ся я карах към леденик , много добре върви . таман викам на Иво че напраих 130 почти на 4-та с лекота.... климатика работи , светлини едно друго също работят...ей малко снимки квот снимах набързо сутринта...а темпрата около 2500 ще и обявим , утре ще и лепна табелкитеCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
мерсиии едва ли ще дойда с нея .... малко ся да мине време тогава да я покарвам , баща ми ще се скръндзи , а няма и аптечки пожарогасители и т.н.п.п. ша ва прая криви с туй турбо Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
van_dal написа:Е Теодоре сега в продава се има една 145-ца за 1200лв. изглежда много запазена...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар