Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Ирфанката как се съобразява с мен Тая вечер не мога да обещая дали ще дойда. Така, че съм 50/50.
    Да не би да бъдеш много развълнуван от предстоящана новина , че Изаура е бременна от тъста на далечната и братовчедка Ааметка
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Може би гледаш сериала по Нова PS. Хайде да ни е честито http://dnesbg.com/index.php?page=New...sPage&id=14187

Коментар

Е как , след като изгледам образователното предаване Сънчо и стане 20:00 , пускам ТВто на Нова , ПСто на БТВ и следя къде ще има повече интрига Yellow_Flash_Colorz_PDT_34

Коментар

аз съм на линия !
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
            аз съм на линия !
            Пък аз на 2

Коментар

Irfan написа:
              всеки си използва автомобила за различни цели кой за каквото му харесва ако искате и кокошкарници ги направете ваши са си айде да пием по кафе на еко към 22ч когато КОСОПАД е приключил
              Ще има ли кафе със сигурност или само с теб и Добо ще сме там

Коментар

и аз ще дойда ама някои тряабва да дойде да ме вземе! кой е мераклия? да звънне 0887918597 или 0878938597

Коментар

ае фифи 22:00 да си там ... че имам да ти давам нещо много спешноо ае реисарии и реисъркииии .... машиии..... екото ви чака !!
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

JacK`DanielS написа:
                    и аз ще дойда ама някои тряабва да дойде да ме вземе! кой е мераклия? да звънне 0887918597 или 0878938597
                    Боби споко бе , Митака ще те вземеедит : а объркал съм се

Коментар

колеги и аз ще дойда да се видим

Коментар

аз ще вземам БУГИ и жена му или само жена му как мислите кое е по-добре
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Да те чакам ли пред Анито, защото нямам кола?

Коментар

ам мене кой ще ме вземе???

Коментар

аз ще вземам БУГИ и жена му или само жена му как мислите кое е по-добре някой наглее - кой ли
                              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

няма такова нещо началник аз така никога
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...