Irfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rising_moon написа:Типото с светещата емблема е моето Просто снимката на аватара ми е стара.Сега съм малко в бокса слагам си нови брони тази неделя ще дойда на стадиона или там където се събирате да се запознаем ""coolboby: Пък онова светещото Типо да не са вясва у форума хич""Нещо да не съм ти сякал пътя или ... ?! Какво против мене имаш ?!Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
rising_moon написа:Ами в неделя ще се видим то не е много за гледане ама айде .. Моля някой ако има старо бутало от двигател каквото и да е да пише че много ми трябва..Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
rising_moon написа:Ами искам да го никелирам и да го сложа на скоростния лост видях нещо подобно и реших и аз да си направя ...Ванката на смяна ли е довечера на Екото ?!ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
ебати кочината---кусур и е това бутало тедо по убава снимка не можа ли да издокарашFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар