Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irfan написа:
    Боби си е такъв не му обръщай внимание малко е рязък.Пък за дискотеките някой има тренинг примерно Росен( до 6ч на дискотека до 8ч клати и 8 и 5 е на работа)
    и после цял ден се клати легнал на задната седалка,неможейки да се мръдне от умора за сън
    ex.Мареа ТД100

Коментар

rising_moon написа:
      Типото с светещата емблема е моето Просто снимката на аватара ми е стара.Сега съм малко в бокса слагам си нови брони тази неделя ще дойда на стадиона или там където се събирате да се запознаем ""coolboby: Пък онова светещото Типо да не са вясва у форума хич""Нещо да не съм ти сякал пътя или ... ?! Какво против мене имаш ?!
      недеи го кри, даи да го видим
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ами в неделя ще се видим то не е много за гледане ама айде .. Моля някой ако има старо бутало от двигател каквото и да е да пише че много ми трябва..
        N/A

Коментар

абе колеги искам да ви питам има ли някаква опасност да ми хвъкне някои колело докуто патувам щото са ми разбити шарнирните болтове и краините и те знам це с нови ще се оправи ама сега съм в криза

Коментар

е извинявай колега значи за леко "острите" ни коментари , но явно българската жилка в нас леко се обади :Dта нека се запознаем на живо и да видим светещотот типо Буталото за какво ти е ?
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Тая вечер след 22:00ч. ще пием кафе на ЕКО, който иска да заповяда

Коментар

rising_moon написа:
                Ами в неделя ще се видим то не е много за гледане ама айде .. Моля някой ако има старо бутало от двигател каквото и да е да пише че много ми трябва..
                За пепелник ли ти трябва буталото да го търсим от Краз или Белаз?
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ами искам да го никелирам и да го сложа на скоростния лост видях нещо подобно и реших и аз да си направя ...Ванката на смяна ли е довечера на Екото ?!
                  N/A

Коментар

rising_moon написа:
                    Ванката на смяна ли е довечера на Екото ?!
                    Вече е само през деня.

Коментар

rising_moon написа:
                      Ами искам да го никелирам и да го сложа на скоростния лост видях нещо подобно и реших и аз да си направя ...Ванката на смяна ли е довечера на Екото ?!
                      по скоро за това си намери бутало от мотор .. по малко е и по добре ще изглежда МИТАК голям вървеж.... праиш вчера се чуват едни гърнета едни чудеси и съм пред нас и се обръщам да видя кво ще минава и гледам черния зъмм настригваа
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Прикачени файлове
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Тедо папарака , веднага прилага снимка за довечера кой е навит ?!?!?!
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

22:10h. на ЕКО

Коментар

ебати кочината---кусур и е това бутало тедо по убава снимка не можа ли да издокараш
                              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Това червеното копче "Power" бутон ли е

Коментар

Working...
                                X