ами има ендо Типо със свеща Фиат емблема тоя фен защо не е във форума :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:uBoy написа:а утре на другия ден кпой ще става за работа :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:coolboby написа:Аз хубаво давах идея да ходим на диско, но отивам да спя. Не издържахCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
тоя с типото ми е комшия...... адския тип хаахахха..... тои много пъти е писал е много много ...4-5 поне аз знам за толкова но ее идвал.... даже и да видим сега поста... ела ве РеиСър.................. Бугги ще има голяма конкоренкцияdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
d0b0 написа:тоя с типото ми е комшия...... адския тип хаахахха..... тои много пъти е писал е много много ...4-5 поне аз знам за толкова но ее идвал.... даже и да видим сега поста... ела ве РеиСър.................. Бугги ще има голяма конкоренкцияГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Типото с светещата емблема е моето Просто снимката на аватара ми е стара.Сега съм малко в бокса слагам си нови брони тази неделя ще дойда на стадиона или там където се събирате да се запознаем ""coolboby: Пък онова светещото Типо да не са вясва у форума хич""Нещо да не съм ти сякал пътя или ... ?! Какво против мене имаш ?!N/A
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар