Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами има ендо Типо със свеща Фиат емблема тоя фен защо не е във форума :D
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
      а утре на другия ден кпой ще става за работа :D
      Аз пък съм на лекции. Чи ко, боли та пипера Пък онова светещото Типо да не са вясва у форума хич

Коментар

coolboby написа:
        uBoy написа:
        а утре на другия ден кпой ще става за работа :D
        Аз пък съм на лекции. Чи ко, боли та пипера Пък онова светещото Типо да не са вясва у форума хич
        ооо боже мой тоя е голям бахур..., мисли си че кара дзвер 500 коня , самодеян пуяк !
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

даите да го видим де
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

ей какви са тези Типо-та светеши аз не съм ги виждал
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Аз хубаво давах идея да ходим на диско, но отивам да спя. Не издържах

Коментар

coolboby написа:
                пенсионер
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ам типото като го видя дугия път и ще го снимам :D

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                    coolboby написа:
                    пенсионер
                    хахахахаха Тедо каза ли му го :P за диското нема пари , аи дето Иво вика кой ще става за работа.... преди 2 седмици се бях прибрал 6 часа сутринта и 2 часа след това трябваше да ставам за работа... деня ми беше да си *** мамата , като разглобен бях
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Бах на дископътека отдавна не съм ходил, че няма лев, а аз нямам спирка като почна. В органзъ трудно ще ме накраш да вляза, виж за Бали или на театър съм по-навит.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

тоя с типото ми е комшия...... адския тип хаахахха..... тои много пъти е писал е много много ...4-5 поне аз знам за толкова но ее идвал.... даже и да видим сега поста... ела ве РеиСър.................. Бугги ще има голяма конкоренкция
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                          тоя с типото ми е комшия...... адския тип хаахахха..... тои много пъти е писал е много много ...4-5 поне аз знам за толкова но ее идвал.... даже и да видим сега поста... ела ве РеиСър.................. Бугги ще има голяма конкоренкция
                          хахахаха ! кво стаа добкааа ? вървят ли оз-ките ? ;щ
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

той ще дойде наистина отворка

Коментар

Типото с светещата емблема е моето Просто снимката на аватара ми е стара.Сега съм малко в бокса слагам си нови брони тази неделя ще дойда на стадиона или там където се събирате да се запознаем ""coolboby: Пък онова светещото Типо да не са вясва у форума хич""Нещо да не съм ти сякал пътя или ... ?! Какво против мене имаш ?!
                              N/A

Коментар

Боби си е такъв не му обръщай внимание малко е рязък.Пък за дискотеките някой има тренинг примерно Росен( до 6ч на дискотека до 8ч клати и 8 и 5 е на работа)
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X