Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ирфан, Тедо, Праслан, Бугито други не се сещам. Аз няма с кого да дойда.

Коментар

Tornado написа:
      SilenceR написа:
      тая вечер съм пас да го е*а , днеска паднах малко от стълбата , докато сменяхме един билборд и ся ме понаболява крака и ще си кисна у нас
      Трудова злополука ааа ще има ли обезщетение?
      не знам , не вярвам да има нещо , не че нещо искам , то просто стана случайно , подхлъзна ми се маратонката докато слизах надоло и от метър и нещо едни пируети , накрая леко се цвъкнах върху едни тротоарни плочки, а крака си го ударих в стълбата докато "летях"
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
        Tornado написа:
        SilenceR написа:
        тая вечер съм пас да го е*а , днеска паднах малко от стълбата , докато сменяхме един билборд и ся ме понаболява крака и ще си кисна у нас
        не знам , не вярвам да има нещо , не че нещо искам , то просто стана случайно , подхлъзна ми се маратонката докато слизах надоло и от метър и нещо едни пируети , накрая леко се цвъкнах върху едни тротоарни плочки, а крака си го ударих в стълбата докато "летях"
        той и батман беше така докато се учеше да лети споко ще се оправиш :Dкво му аресвате на тоя полигон незнам... някви диви селяни с немски кочини. нищо интересно особенно вечер!

Коментар

Тази вечер някой ако чуе нещо да каже...
          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy мисля да пия една бира....
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
              the_biggy мисля да пия една бира....
              Ти си стой у вас и пропускай всяка вечер.. нии бирата си я пихме снощи в Елената

Коментар

SilenceR написа:
                Tornado написа:
                SilenceR написа:
                Сашо,то така стават белите...а аз не знам вие как работите,като ви гледам разпънали стълбите на по 4 метра и кусур и отдолу никой не ви ги държи Не че и аз не го правя понякога,но именно защото не ме държаха миналата година,стълбата се хлъзна назад и паднах,за късмет крака ми който попадна между двете стъпала издържа и не се счупи,само го натъртих яко. А вие направо не ми се мисли какво може да се случи...предполагам знаеш какви са правилата за работа със стълби,един горе и един долу настъпал "крачетата",защото най-голямата опастност е завъртане на стълбата... Хубавото е,че нищо ти няма,а тия тъпни за трудови злополуки кой ги спазва не знам? виждал съм няколко гадни инцидента и все колегите ми къде волю,къде по принуда са пизали "битова злополука" Е как тъй една колежка дето си сряза палеца ,решиха,че го е направила вкъщи не знам... А фрапантно беше в захарни един колега си сряза нещо много лощо ръката на една ламарина(какво точно стана не знам,само го вудях как побягна от цеха държейки ръка... Оправи се за месец и го беше писал битова,за което го НАГРАДИХА от завода с прмия от 20лв А той със всичкия си акъл им спести главоболия и проверки за хиляди Саше внимавай със стълбите,едно момче от кабелната в горна,още не може да ходи добре...вече няколко години,след падане и счупване на крака.... Аз настръхвам като гледам някой друг да се качи на високо и обикновено го свалям от там и се качвам аз,поне ако ще се чупят глави,да е моята,да не бера грижи за някой
                ex.Мареа ТД100

Коментар

брат ко да ти кажа , работата го изисква , и внимаваме разбира се , на нещо равно място на бордовете например си ги знаем кой къде да си сложи стълбата и как то4но да я сложи... вече ако има нещо по-кофти място един отдоло държи....за завъртането на мола на нашия борд единия колега така му се завъртя и беше се хванал като маймунка с руце обхванал тавите на борда а краката си ги беше подпрял на едни ушенца там на които има едни куки , с куките се "опъва" платнището ... и оня викна веднага , аз видях ко стана и слизам на бегом от мойта стълба и да му оправя неговата...и така , има и кофти моменти аама няма как , да чукна на дърво всичко да е наред ..

Коментар

Довечера пак са казали, че ще има на полигона.. аз мисля да ходя направо горе.. който иска да пише

Коментар

утре какво ще праим бе маймуниии

Коментар

ЕДми утре цял ден е хубаво времето.. аз мисля да ходя пак горе.. който иска да каже

Коментар

the_biggy написа:
                          ЕДми утре цял ден е хубаво времето.. аз мисля да ходя пак горе.. който иска да каже
                          всяко твое мнение съсдържа една от думите "полигон" или "полигона" или "полигони" Разнообрази малко бре,не се ли усещаш п.п ЕзвЕнявам се,в това мнение "полигон" е заменено от "горе"
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Аз на полигона няма да ходя да козирувам, ако кажете да пием кафе не ме бърка или може разходка до някъде настрани да измислим?
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

не знам, ама кво имаше днеска в града...
                              Прикачени файлове

Коментар

То не е от днес ве, галош

Коментар

Working...
                                X