Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Колеги, събрахте ли се Аз не можах да присъствам , че окъснях , но пак бях на фиат сбирка в Капиново - цели две Пунтота и едно Стило Даже и залеза гледах и всичко беше мнооооого жълто
    Ти пък кви ги дириш на Капиново имаш роднини ли?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Ти пък кви ги дириш на Капиново имаш роднини ли?
      Малко на разходка, малко на гости :D То всъщност бях в една от виличките под манастира . А роднини нямам там :P
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Да събрахме се !!!!! Цели 4 коли, но беше приятно. Лошото че не направихме снимки.

Коментар

chumaS написа:
          Да събрахме се !!!!! Цели 4 коли, но беше приятно. Лошото че не направихме снимки.
          сори че не дойдох ама бях в сливен на "Драг". имаше доста бегачки ама повече от половината бяха се изпочупили. ето малко снимки на италянките които очастваха.Този фиат е над 260 коня а това пунто беше се счупило малко и не се пуска не можах да разбера колко коня е, но видях турбината, която бяха му наболи. абе долу-горе размерите и бяха като трилитров буркан също така видях на живо ето тази алфа. нали се сещате за проекта който се мъдреше из форума дълго време. как може така да се подиграват с колата не знам. огледах я обстойно и какво да ви кажа Шок и ужас. е поне едно евала за ентусиазма на момчето, че е и**ало едно голямо л****о !!!ами това е другия път повече

Коментар

аз предлагам другата седмица да се съберем като хората ... в смисъл,че няма нищо лошо да сме малко ... ама все пак постарайте се малко повече с присъствието ... иначе ще пишем отсъствия
            Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

... Мите, да беше донесъл нещо за нас от сливен ... сега сме само очи пълни ръце празни

Коментар

е какво да е това нещо? само забелязах и ми направи голямо впечатление че сливенските "сливи" (жени) са доста надарени! големи гарди бе батка, откачих направо

Коментар

да са ... у малоумника, ако не бях ходил да бачкам щях да дойда с теб ... ама викам да изкарам някой лев отгоре и отървах и мадамите и колите

Коментар

Май там трябваше да направим сбирката днес
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

не е лошо като идея .., ама минало, заминало другия път по-добре !!!

Коментар

ами имаше 2 места при мен що несе обадихте аз нали казах предишния ден ама никой не пожела затова сега ви е яд. другата неделя ще ходя в Плевен на дрифт! от сега казвам дане има после сардити и тем подобни. който иска да идва да се обажда засега незнам как ще патуваме ама предполагам че ще сме 2-3 коли. ако има мераклий да се пресъединят към групата да свиркат!

Коментар

то хубаво сте на дрифт ... ама аз таз неделя почивах,другата съм до 17 часа на бачкане и както винаги ще оттърва

Коментар

е здраве да е по нататак ще те огрее и тебе

Коментар

bg_bombeto написа:
                              ами незнам ти в кой блок живееш? Щото аз живея в девятката по принцип ама от четири години пребивавам в моята приятелка в блок 32 (отсрещния).А на Обзор бяхме от 31 до 5 август.
                              ами и аз съм в девятката А вх.
                              uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

ко стана бе ора де се изгубихте? тая неделя ще правим ли нещо???

Коментар

Working...
                                X