Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз до сега не съм ходил на тези срещи, но до колкото знам би трябвало да има някакви карти за членство. от къде да се вземат? А що се късае за нащи ченгета то те са много добри. Преди време ми тряснаха акт че съм минал не от където трябва и му викам че не съм от тука и не познавам улиците а онзи ме усчетоводява. Същия кавал се вози и спира до мерцедес и казва на водача му/ руса мацка/ да се махне а тя само смъкна прозореца и им вика "бе какво си се разсвирили и развикали " затвори си прозореца и хич не беше там,а милиционерите си подвиха опашките и айдееееееееее да спират хорица дето едвам им кретат колиците.
    Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
    харчи: DOSTA

Коментар

абсолютно си прав за това с куките... гледат как да вземат от бедните хорица , каращи средностатистически(баси думата) коли.......................... началник значи като имам проблеми с куките , да ти звъня , ти ще уреждаш работата ... :Pп.п. никаквка членска карта не ти трябва , щом караш фиат то това ти е членската карта ....
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

членската карта ще ти се лепне на задното стъкло стига да имаш желание и място за нея
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

да муната е права имам в колата стикери , тей че ела на някоя среща в неделя ако искаш ....

Коментар

Абе Сашо имаш ли от плакатите за дупките?
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

има за дупки *утки ш*тки ... той си знае
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

не нямам ... ама имам като моя надпис :НЕ НА ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА. мисля че имам 4-5 бройки , който иска да свирка....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...c&start=15да иво дето вика , днеска си правихме майтапи с колегите , махнали ми на ДУПКИТЕ , Д и П , и сложили П и Ти става *У*КИТЕ ама аз си го оправих после :D

Коментар

Сашо ти все ше ми даваш стикер и все не можем да се засечем То не само от един вече имам нужда,щото и моя се оръфал даго ева... вече съм от fiat forum Bulga i Абре на България 38 спира една брава с червен стикер ако не се лъжа на предния джам....тоя от "ония" ли и е или Аз между другото познавам по една случайност един пич с браво от форума им...Даскалче в Първомайци,точен е човека,клиент е на фирмата в която бачкам и още в началото,докато не знаех къде е по-гот преглеждах и форума им(после ми затъпя там,тук по-яко ) и попаднах на негови снимки....Това е готина идея да им се натресем на срещата....предполагам не само няма да ни гледат накриво,а и ще им кеф да си полафим. Аз съм за,като си уредят дата и да се разберем да им направим едно гости....Всъщност защо да чакаме дотогава??? Защо не се съберем с тях и да си направим една регионална среща някой топла неделя идния месец? Да направим една колона от фиатки да обиколим малко улиците и ходим някъде на хава...скари бири
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

ei bax mu maikata tui dupkite v turnovo ne4ove6ka rabota zagubix si i 4-te taza predi malko sega se vurnax ot tam i sa pokusax da psuvam to 6ok i ujas..........

Коментар

добре ице , ще видя утре кво имам в колата и ще ти пиша , па ти ше кажеш кое те устройва :D колега дупките си *бали майката .... и аз съм навит да идем на Ксилифор да се запознаем с хората и да изпъкнем с фиатките :P :P

Коментар

:D:D: 6ok i ujas...... napravo se radvam 4e ne jiveq v turnovo az seki den 6tqx da smenqm broni i gumi .... :D:D apak da popitam za tezi stikeri az shte moga li da vzema edin ako ima de 4e v petuk sutrinta imam idvane do turnovo da karam edni priqtel4eta na izpit i se se kanq da idvam v nedelq na nqkoi sbirka ama sum narabota... i svur6vam kusno ;(

Коментар

мен не ме бърка да ти дам , ама незнам как ще се засечем . тряя да го измислим... пиши тия дни да се разберем нещо.значи аз съм от 9 и 30 на работа9 некъде гледам да съм в офиса ... преди това може да го лепнем.кажи само отвън ли искаш да го лепим(ако ти е затъмнен задния джам) или отвътре , ако не е затъмнен.... моя е отвънка и нема проблеми , седи си . само кофти става като има лед и почнеш да го стържеш , падат и буквите.ма то ся вече е по топло.нема проблеми.таман да си видим темпричките а и колега пиши на Кирилица , да не ти хакнат някой предупреждение модовете...

Коментар

добре никакъв проблем тои моя прозорец не е затамнен ама мисля да го затамнявам теи че отвънка ще е , пак ако имаш време в петък аз наи късно 8 и 40 ще съм пред силвианата дето почват изпитите зе курмуване там ако не ти е проблем да се срещнем пак ако не казваш каде и идвам

Коментар

там където е един паркинг , дефакто се явява СБА-то като се замисля...

Коментар

да точно там

Коментар

Working...
                                X