Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами за цената взех я точно на прзника на града тази година.беше регистрирана с гражданска дадох пари само за прехвърляне на талона в кат и за нотариус.даже я взех с 4 чисто нови зимни гуми за 4300.само 200 лв. можах да отбия от цената.
    FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

Голяма красавица е :D но отначало се стреснах , че така както си я описал , си помислих ,че я продаваш По-сложно изречение не можах да съставя
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

А приемате ли и нови хора на събирането??

Коментар

Приемаме разбира се :D Може да кажеш и какво возило караш и някоя снимка да дадеш Ако съдя по мненията ти е Брава 1.8

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            Приемаме разбира се :D Може да кажеш и какво возило караш и някоя снимка да дадеш Ако съдя по мненията ти е Брава 1.8
            ехаааа абе коелга що не участва в ТВ предаването "Ясновидци" можеше да закърпиш наградата от де разбра че е с 1.8 че и е с брава? явно имаш няква дарба да гледаш на коментари я ми кажи нещо и за мен като си почнал ПС. БАЗИЯКАМ СЕ БЕ !!! ти пък ся дане земеш да се обидиш нещо

Коментар

то всичко хубаво ... ама на мен мий чудно този път колко маймуни ще се съберем
              Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

аз в неделя мисля да патувам към Сливен. ако несте разбрали, ще има... ---> http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=84&t=94908 та мисля да ида да видя за какво става на вапрос. споменава се че ще има бая бегачки ама а да видим така че ако се върна до 18ч. ще дойда на срещата. е аз до 18ч. няма какво да правя вече там така че най вероятно ще дойда!та ако има желаещи да патуваме групичка до там ще е още по добре. за сега сме се сабрали 2-3 коли. ако има навити да пишат тук или на ЛС.

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  я ми кажи нещо и за мен като си почнал
                  Така като гледам , виждам че ще ми дадеш едно кръгче с Пунтото Базикам се де :P После да разкажете за драга ей :D

Коментар

bg_bombeto написа:
                    ами за цената взех я точно на прзника на града тази година.беше регистрирана с гражданска дадох пари само за прехвърляне на талона в кат и за нотариус.даже я взех с 4 чисто нови зимни гуми за 4300.само 200 лв. можах да отбия от цената.
                    Абе тази брава твойта ли била, ако знаеш колко я зяпах на Обзор като бях на почивка.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

че и аз бях на обзор бря ама аз на 1-ви юли одих до 8-ми седях.Ромео неси казал несъм ти дал бре

Коментар

Re: Ето я моята каручка

bg_bombeto написа:
                        Фиат Брава 1.6 16v 103hp `98http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281493
                        бомбе ми то май живеем в един и същ блок!!! ти в кои вход си?уното ми неси ли го мяркал пред блока някога
                        uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

ами незнам ти в кой блок живееш? Щото аз живея в девятката по принцип ама от четири години пребивавам в моята приятелка в блок 32 (отсрещния).А на Обзор бяхме от 31 до 5 август.
                          FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

Тоя път ще пропусна.

Коментар

coolboby написа:
                              Тоя път ще пропусна.
                              що бе мамул?

Коментар

Колеги, събрахте ли се Аз не можах да присъствам , че окъснях , но пак бях на фиат сбирка в Капиново - цели две Пунтота и едно Стило Даже и залеза гледах и всичко беше мнооооого жълто
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X