ами за цената взех я точно на прзника на града тази година.беше регистрирана с гражданска дадох пари само за прехвърляне на талона в кат и за нотариус.даже я взех с 4 чисто нови зимни гуми за 4300.само 200 лв. можах да отбия от цената.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
RoMeO_156_GTA написа:Приемаме разбира се :D Може да кажеш и какво возило караш и някоя снимка да дадеш Ако съдя по мненията ти е Брава 1.8
Коментар
-
аз в неделя мисля да патувам към Сливен. ако несте разбрали, ще има... ---> http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=84&t=94908 та мисля да ида да видя за какво става на вапрос. споменава се че ще има бая бегачки ама а да видим така че ако се върна до 18ч. ще дойда на срещата. е аз до 18ч. няма какво да правя вече там така че най вероятно ще дойда!та ако има желаещи да патуваме групичка до там ще е още по добре. за сега сме се сабрали 2-3 коли. ако има навити да пишат тук или на ЛС.
Коментар
-
bg_bombeto написа:ами за цената взех я точно на прзника на града тази година.беше регистрирана с гражданска дадох пари само за прехвърляне на талона в кат и за нотариус.даже я взех с 4 чисто нови зимни гуми за 4300.само 200 лв. можах да отбия от цената.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар