http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos...0147_n.jpgДа са похваля опрай си огледалото йееееее Ето го и " запълването " на дупки покрей Медицински колеж... за утре последно час ... ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
драги колеги,да ви се похваля и подразня брат ми е проверявал в данъчното в Горна и там данъка не е така завишен колкото в Търново...има някакво увеличение,но не е толкова. За жтд 105 неговия данък е 150лв...изчислявах го,че в Търново би бил 220 Тъй че моя милост,ще намаже между другото съм на работа и няма да мога да дойдаex.Мареа ТД100
Коментар
-
Данакът на Brava JTD тук в ВТ е 193лв, оня ден ми дойде писъмцето. Дигнали са го с около 70лв мамиц.................... им.И аз днес се бях подготвил да идвам , но се появи ангажимент и не успях. Искам да се пусна с някой с JTD да видя колата в какво състояние , че я имам отскоро , има ли някой навит ?Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
-
pipkata написа:Данакът на Brava JTD тук в ВТ е 193лв, оня ден ми дойде писъмцето. Дигнали са го с около 70лв мамиц.................... им.И аз днес се бях подготвил да идвам , но се появи ангажимент и не успях. Искам да се пусна с някой с JTD да видя колата в какво състояние , че я имам отскоро , има ли някой навит ?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:pipkata написа:Данакът на Brava JTD тук в ВТ е 193лв, оня ден ми дойде писъмцето. Дигнали са го с около 70лв мамиц.................... им.И аз днес се бях подготвил да идвам , но се появи ангажимент и не успях. Искам да се пусна с някой с JTD да видя колата в какво състояние , че я имам отскоро , има ли някой навит ?Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар