d0b0 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irfan написа:d0b0 написа:можете на дулга Лъка или на Червена звезда ...........а ни кога ще се замерим ве момчета.......... тази неделя ?Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
-
и аз съм зарибен айде да е 15ч. а ко ще кажете на стадиона!!! само незнам кой ще е в моята категория Ирфане: Ти пък за едно крстовище си готов да умреш бе я малк по така. защо пешеходците несе оплакват? най добре да обуваме новите маратонки и да ходим пеш така дупките няма да ни притесняват само липсващи тротоари
Коментар
-
"минава,големият кораб минава" естествено пирви през финала :D .а бре пешеходцита какво да се ядосват, качват се в автобуса и си гледкат като на екскурзийка само дето няма стюардеса да им донесе по кафенце с кифличка,ами само една грозна кондукторка и естествено изнервен шофьор който не им пуска парното,ей така за да не му егадно само на него.не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
ми каде .., в някой пясъчник , абе колеги я кажете .., ако акомулатора ми не зарежда смисал има една загинала клетка май.. като я сложя да го зареждам и всички клетки врът а 2рата клетка не ..., някакъв начин да я накарам да ври .. ? казаха ми да пробвам да сложя аспирин . ? дали ще стане или някви дриги варианти ? освен нов...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Възстановяване на акумултор се прави много сложно, трябва да имаш уредчето за мерене гъстотата на електролита. Изливаш всичката киселина от акумулатора и я прецеждаш, но е киселина внимавай и използвай пластмасови съдове. Правиш промивка на акумулатора с дестилирана вода. Връщаш обратно електролита или най-добре е да намериш нов, но не знам откъде. Слагаш го да се зарежда яко. Пак няма гаранция, че ще стане, но може би ще изкара лятото. Клетките прекъсват, защото оловото се рони от клетките и прави съденинение между другте две клетки така едната остава с незареден електролит.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:d0b0 написа:в горна ги оправятне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар