Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бях с едно гадже...притесних се...щот тя беше от външната страна..където се развиваше действието..

Коментар

Re:

tankista написа:
      хахаха Боби,това за "да" ли да го приемаме ???
      Май иска да го приемем за крава !!!
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

coolboby написа:
        Бях с едно гадже...притесних се...щот тя беше от външната страна..където се развиваше действието..
        Е щеше да вземеш и по едно за нас :P

Коментар

както се казва "всеки батко си има батко" така си е положемието рано или късно ядеш дървото!!!та за сладкарницата може да я пропуснем може да направим срещата в по ранен час! какво ще кажете а? шото вече рано се стъмнява, а и на Ромео апарата на тъмно ич го няма Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ко ша кажете за 6ч. а? ики ако някой има по добра идея да сподели ай лека

Коментар

то лошо няма да е по на светло да се виждаме,че иначе ... неможем се разпознайм хахаха.Аз претенции нямам,казвате час ... и готово
            Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

ам айде другите каде се изгубиха да казват и те дали им изнася така?????????!!!!!!!!!!!!!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                ам айде другите каде се изгубиха да казват и те дали им изнася така?????????!!!!!!!!!!!!!
                ами май наистина е по добре по раничко да се саберем
                uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Привет колеги. Как е карате ли фиатките? Съжелявам че не можах да дойда на срещите които сте правели, надявам се че ще може да се реванширам в следващите пъти :D
                  Fiat Croma 2.0TDi.d.
                  Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                  И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

няма значение в колко часа се събираме,предлагам да намерим по интересно място за срещите ... все можем да измислим нещо или поне така предполагам
                    FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

То интересни места за събиране бол...аз викам да се съберем и да ги наредим пред общината като на сватба само не знам после кой ще ни плаща актовете. На стадиона е добре има място за паркиране и е централно, друг вариант е по света гора някъде или на царевец, ама там радко има места пък и се плаща и в нед. мисля.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                        ..аз викам да се съберем и да ги наредим пред общината като на сватба
                        Доста добро предложение, но ще чакаме да се появи някой с роднини в общината Инъче за следващия път 18:00 ли остава

Коментар

хахаха евала Боби номер 1 си ... това мнение от бомбето е мое ... просто бях в офиса и невидях че той се е логнал ... и така.Аз съм с вас само кажете кога и къде
                          Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Ето я моята каручка

Фиат Брава 1.6 16v 103hp `98http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281493
                            FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

1.6 16v 103hp `98 ABS,Air Bags,ел.стъкла ел. огледала,хидравлика,централно,халогени,климатик,Сп ортно окачване "Lowtec sport sistems"спортен филтър К&N,кристални странични мигачи,мигачи на огледалата,предни вентилирани и перфорирани дискове
                              FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

bg_bombeto написа:
                                1.6 16v 103hp `98 ABS,Air Bags,ел.стъкла ел. огледала,хидравлика,централно,халогени,климатик,Сп ортно окачване "Lowtec sport sistems"спортен филтър К&N,кристални странични мигачи,мигачи на огледалата,предни вентилирани и перфорирани дискове
                                ауууууууууууу настръхнах целинкия така като си изброил тея неща само цената си забравил да напишеш срещата става вече в 18ч. на стадиона ! пък там ще решаваме де ша ги нареждаме фиатките

Коментар

Working...
                                X