Бях с едно гадже...притесних се...щот тя беше от външната страна..където се развиваше действието..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
както се казва "всеки батко си има батко" така си е положемието рано или късно ядеш дървото!!!та за сладкарницата може да я пропуснем може да направим срещата в по ранен час! какво ще кажете а? шото вече рано се стъмнява, а и на Ромео апарата на тъмно ич го няма Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ко ша кажете за 6ч. а? ики ако някой има по добра идея да сподели ай лека
Коментар
-
То интересни места за събиране бол...аз викам да се съберем и да ги наредим пред общината като на сватба само не знам после кой ще ни плаща актовете. На стадиона е добре има място за паркиране и е централно, друг вариант е по света гора някъде или на царевец, ама там радко има места пък и се плаща и в нед. мисля.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
bg_bombeto написа:1.6 16v 103hp `98 ABS,Air Bags,ел.стъкла ел. огледала,хидравлика,централно,халогени,климатик,Сп ортно окачване "Lowtec sport sistems"спортен филтър К&N,кристални странични мигачи,мигачи на огледалата,предни вентилирани и перфорирани дискове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар