Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето колега.. http://s00rry.snimka.bg/automobiles/...18436.14643018 , искам да ги сменям че ми идват малки
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

paralesa написа:
      Абе маймуни,какво ще правим с тия дупки по пътищата? Взе да става вече нелепо,оня ден ги напълника с кал,вчера вече пак бяха се оровили...страшно е на места и почва много да ми писва. Дайте да правим нещо,да съберем тоз оня,алфаджиите,ей Биги познава маймуняци с бмв-та разни Може да съберем паплач и да блокираме за час центъра,какво ще кажете? Ако никой не се навие,поне ми кажете къде живее кмета,имам един два спрея,може да му спретна няколко надписа по колата да се постресне...
      еми като във Варна на протести ще се ходи ако има организация обаче
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Комши,именно за това си говорим,аз не искам само да пускам мухата,давайте да правим нещо...Алфаджиите май са малко с вирнати носове,дали ще се навият? Аз мога и малко листовки да пусна,ще дигнем и валянка в нета,тук там по форуми разни. Все си мисля,че файдата е дотолкова,че да се научи най-сетне тоя народ с овчия манталитет,че не може вечно да ни тъпчат. За улиците файда няма да има,но поне да се научи народа,щото да знае да си търси правата,не да търпи безропотно,имам чувството,че още сме роби,стига робски манталитет
        ex.Мареа ТД100

Коментар

абе колега каузата е обща в интерес на всички който имат МПС-та и се движят по инфраструктората на града .., не мисля че ще има деления относно това .... всички ще защитаваме една кауза
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

paralesa написа:
            Абе маймуни,какво ще правим с тия дупки по пътищата? Взе да става вече нелепо,оня ден ги напълника с кал,вчера вече пак бяха се оровили...страшно е на места и почва много да ми писва. Дайте да правим нещо,да съберем тоз оня,алфаджиите,ей Биги познава маймуняци с бмв-та разни Може да съберем паплач и да блокираме за час центъра,какво ще кажете? Ако никой не се навие,поне ми кажете къде живее кмета,имам един два спрея,може да му спретна няколко надписа по колата да се постресне...
            хахах идеята е добра кмета живее в моя блок на 2-рия етаж мога да те заведа

Коментар

s00rry написа:
              ето колега.. http://s00rry.snimka.bg/automobiles/...18436.14643018 , искам да ги сменям че ми идват малки
              кви пари искаш за жантата бре? давай ще ги копувам!

Коментар

Ице с 2-та крака и 2-те ми ръце съм ЗА каузата........ и ще искаме по 4 безплатни амортесьора,задето караме тей по улиците - то рушвети много , кмета ще има кинтиП.П. - на празника на града , да затворим улиците
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

paralesa написа:
                  Комши,именно за това си говорим,аз не искам само да пускам мухата,давайте да правим нещо...Алфаджиите май са малко с вирнати носове,дали ще се навият? Аз мога и малко листовки да пусна,ще дигнем и валянка в нета,тук там по форуми разни. Все си мисля,че файдата е дотолкова,че да се научи най-сетне тоя народ с овчия манталитет,че не може вечно да ни тъпчат. За улиците файда няма да има,но поне да се научи народа,щото да знае да си търси правата,не да търпи безропотно,имам чувството,че още сме роби,стига робски манталитет
                  много добре го каза но за алфаджиите не си прав вярвам че ще ни подкрепят
                  не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

май накой също не го лови сън
                    Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Протест се организира много лесно, за да е законен трябва да се напише уведомление до кмета 5 дена преди самия протест с уговорено място и горе-долу час, както и кои са организаторите. Най-важното трябва да се направи шум по медиите, защото ако няма медии само ще стоим и ще си приказваме за колите.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

кой може да се свърже с медия някоя? Митак,кажи ми точния му адрес,на тоя,аз ще се погрижа за останалото,а ако му знаеш и колата коя е,имам няколко бурканчета от най-евтината лютеница,така ще се вкопае в боята му,че ще се чуди от къде му е дощъл надписа"дупка до дупка"...Сериозен съм кажи ми адреса му и колата!А за писмо до "негово величие,господаря на кратерите" аз ще напиша,само не знам къде да го пратя Кога е празника на града?
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Празника е 22 март, а ако си мислиш, че ще има файда като му осереш колата на оня тъпан едва ли, той е непукист бе човек, откраднал е милиони, какво го бърка да даде 2 бона за бодисване на кола. С медия всеки може да се свърже, но въпроса е да ги заинтригуваш, ако се съберат много хора ще стане.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Емиии и аз съм за каузата..ама аз у другите форуми съм никой... няма да се навият толкова според мен.. щот са мишки всичките , само са праят, че мн карат, а ги возят... за организацията трябва да сме минимум 30 коли... за Евроком... брата бачка мога да уредя нещо да му кажа.. да дойдат да снимат шото така или иначе после той ще го изрязва репортажа но не искам аз да говоря, че 1 път вече се изложих хахах
                            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Аз до колко знам ще правят протест СБА-то .... всичките фирми за шофиорски курс... и в много фороми се обсужда тази тема... просто трябва да разберем кога щее стачката..... да варим и нея а до колко знам май ще е на Практикер... !!! дано да стане.......
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

а Ицо дали няма Пулно Авто касно аа..... и само ще му направиш ослуга....... Как мислиш...?
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X