Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SilenceR написа:
    спокойно бе аз карта на форума имам , 2 ст на литър , нали Илко като идва един път зимата и раздава.... а до стикерите имам в багажника тей че на някоя среща ще ти дам
    Вече е 5ст.

Коментар

s00rry написа:
      ми нещо явно не му ареса .., возела мн твърдо ем шанс
      Аз само като им чух първия въпрос "Колко гори..." и ми стана ясно

Коментар

coolboby написа:
        SilenceR написа:
        спокойно бе аз карта на форума имам , 2 ст на литър , нали Илко като идва един път зимата и раздава.... а до стикерите имам в багажника тей че на някоя среща ще ти дам
        Вече е 5ст.
        ее незнаех у кой нерез има карти бе , да си взема и аз
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

споко бре,тя и твойта е 5 стотинки дето я имаш старите карти също за със новата отстъпка
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Здравейте колеги , нов съм в форума и незнам кой с каква колица е, та въпроса ми е има ли колега с Браво/Брава JTD 105 да чуя/видя това онава и да споделим мнения ?
            Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново

Коментар

има с браво жтд да ... ама нещо не е писал скороИце а добре , успокоих се незнам само Иво дали има карта, ама той зарежда на шел-а ... не го знам
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Споко и него ще го уредим ако иска,той май Боби ще получи малко карти тия дни... Колкото до Браво ЖТД (Praslan)Той може да не пише,но често идва на срещище,днес беше там Може да дойдеш и да се поучиш как се тунингова Браво с дизелов двигател
                ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                  Споко и него ще го уредим ако иска,той май Боби ще получи малко карти тия дни... Колкото до Браво ЖТД (Praslan)Той може да не пише,но често идва на срещище,днес беше там Може да дойдеш и да се поучиш как се тунингова Браво с дизелов двигател
                  имакакво да се учи от него :D
                  не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                    paralesa написа:
                    имакакво да се учи от него :D
                    той скоро нее тунинговал

Коментар

Айде колеги Честита Баба Марта
                      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

ЧБМ и от мен!
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

paralesa написа:
                          Ще се радвам да го видя, дано ми остане време да дойда на срещите. Иначе някакви кординати на колегата мога ли да намеря ?ЧБМ на всички.

Коментар

Координатите му бачка на ЕКО и кара светлосиньо браво казва се Иван, абе ела на някоя срещичка и ще се запознаете.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ЧБМ
                              pipkata написа:
                              Ще се радвам да го видя, дано ми остане време да дойда на срещите. Иначе някакви кординати на колегата мога ли да намеря ?
                              а ти в кой квартал си Токувиж се окажеш комшия с някой от колегите
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

van_dal написа:
                                Координатите му бачка на ЕКО и кара светлосиньо браво казва се Иван, абе ела на някоя срещичка и ще се запознаете.
                                Еко-то на "Магистрална"( гръцкото дето му викат) или това м/у триъгълника и "Качица" ?Определено ще дойда в неделя.

Коментар

Working...
                                X