Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    T_SHOW написа:
    Добър вечер колеги.Я някой да си познае колата - FIAT TIPO - сиво, с номер ВТ 1600 ВМ, с голям стикер на форума на задното стъкло.Днес го "освирках" във Варна около 17.12h на улица "Отец Паисий" на спирката в посока "Мак Доналдс".Нула внимание, не може така, ще се наказваме.
    Не е от нашите
    Аз ще го открия кой е, но го предупредете, че няма да му су размине. Чака го сериозно наказание. Пожелавам Ви приятен чат и весел уикенд.Поздрави от Варна.
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

поздрави и на теб колега. за типото както вика Бобито не е от нашите ... даже не съм го засичал из нашите улици , тука в търново се броим на пръсти със стикери и се знаем :D неделя нещо кафенце мафенце ще правим ли , понеже хем е трифон НАрезан хем и св. валентин .... кой на къде ще ходи по села ала бала .... казвайте ?п.п. ей тия гадове пак вдигат газта , ей ся зареждах и 1.12 е литъра мамата *************************************
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

какво ще правим с тези данъци бре мамицата им
        Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

не ми са мисли ......... чесно... с моите 160лева преди сега не знам..
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

И аз преди плащах 8 лв... а сега май 14
            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
              И аз преди плащах 8 лв... а сега май 14
              ей ти ще обеднееш бреам ний въжето ли да слагаме
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

как 8 уе ?! аз плащах май 9 или 11 .. бахта в евтинииката е при теб !
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Не аз предлагам Димитър отборно да го линчуваме за прекалено нисък данък, то бива бива ама чак пък толкова.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Моя е ~ 24 франка.

Коментар

stenli_m написа:
                      аз не мога да се оплача от данака 34лв. ко повече искаш да не си я продавал Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Praslan написа:
                        stenli_m написа:
                        аз не мога да се оплача от данака 34лв. ко повече искаш да не си я продавал Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        ти стига приказва!!! Моя беше 25лв май ам ся колко ще е незнам за Неделя незнам някой може и да празнуват ще се разберем тука ко ще прайм

Коментар

как е колеги в неделя ако се сабираме може да ми избарате една лепенка и за мене външна ако може щото сам с фолио на джама отзад

Коментар

_-`HaCkO`-_ написа:
                            как е колеги в неделя ако се сабираме може да ми избарате една лепенка и за мене външна ако може щото сам с фолио на джама отзад
                            ами ще трябва Насе да се обърнеш към Сашето
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

аз имам 2 стикера за външно в колата. няма нужда да се правят нови.

Коментар

то и аз имам из колата мисля ... Митак най-много ти да го лепнеш на човека щото не се знае неделя къде ще съм ...за данъка моя до сега беше 14.88 лв
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X