Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    JacK`DanielS написа:
    s00rry написа:
    хахьахьа еми ирфанка ние за това караме ФИАТИ... просто бягаме от скуката... и мислим по цял ден за митака .. ,
    хмммм затова ли по цял ден ме сарби задника а? ? ?Аз мареята я имам като сутришно кафе
    едвва ли брат ..., по скоро е от некъпанеее :D
    знаеш ли кво къпане щи дам

Коментар

хаха бз се бе ти па
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Живко дай малко от твойта ваксина на типото и за нашите коли , та и те да не се разболяват :P :D а какво стана с тия джанти от мареата , доколкото помня в някоя тема мислеше да ги сменяш с други 15-ки , или съм се заблудил нещо ?
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

///// написа:
          Митаче, абе да видиш, баце, мойто типо що така не се разваля. Сигурно нещо му има.
          Дразни положението, дразного аз се чудя на кой клон да сложа въжето,че с мойта къръшина ще се счупи клона или въжето ще се скъса
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
            ///// написа:
            Митаче, абе да видиш, баце, мойто типо що така не се разваля. Сигурно нещо му има.
            Дразни положението, дразного аз се чудя на кой клон да сложа въжето,че с мойта къръшина ще се счупи клона или въжето ще се скъса
            Баджанак тъй ша е , па викаше мойта ко са чупела само тя хахаха
            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Уу Мерсии мЕрсиии на всички.... до година пак ......
              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

SilenceR написа:
                а какво стана с тия джанти от мареата , доколкото помня в някоя тема мислеше да ги сменяш с други 15-ки , или съм се заблудил нещо ?
                Алуминиевите джанти с летните пирелита са сабути от колата и дремят в гаража, като колата е със зимните джиславеди и стоманените джанти. Просто нямам кинти за сега за други алуминиеви и така. Иначе имаше във форума готини оферти.

Коментар

Колеееги довечера го дават яко поледици.... ако не вали някой нещо кафета.. полигони.. ако е хубав снега и аз ще се кача с мойта кола хихихи

Коментар

the_biggy написа:
                    Колеееги довечера го дават яко поледици.... ако не вали някой нещо кафета.. полигони.. ако е хубав снега и аз ще се кача с мойта кола хихихи

Коментар

the_biggy написа:
                      абе ти личен живот нямаш ли,че само полигони ти в главата Ако толкова често излизах за "полигони" като теб,жената щеше вече частен детектив да е наела,да ме следи за любовница
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

и ко ся ? полигон ала бала ?
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                          и ко ся ? полигон ала бала ?
                          Аз съм съгласен за 22:00ч.

Коментар

До колкот знам и видях мисля на полигона е добре... има за въртене Така, хаааайде казвайте да не отърваме сезона

Коментар

the_biggy написа:
                              До колкот знам и видях мисля на полигона е добре... има за въртене Така, хаааайде казвайте да не отърваме сезона
                              аз съм OuT! неме бройте сашо най важното е че на адаша женаму и тя е зарибена хахаха сигурно тя го кара да ходят на полигона по една или друга причина

Коментар

абе ти личен живот нямаш ли,че само полигони ти в главата Ако толкова често излизах за "полигони" като теб,жената щеше вече частен детектив да е наела,да ме следи за любовница [/quote]абе той по цял ден освен да клати какво друго прави че да му наемат дедектив и вечер като всеки нормален младеж излиза по кафета
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X