Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto SX написа:
    Среща ще има ли в неделя от 20 ч на стадиона. Този път има вероятност да се класирам :P
    оооооооо ама ти се сети бре ами да ще има аз ще ходя малко по зборове не за друго ама поне агнешко да хапна и 8ч. ще съм на линия !!!АРЕ ВЕ ЗАПИСВАНИЯТА ЗАПОЧВАТ ОТ ДНЕС!!! КОЙ ЩЕ ИДВА НА ТАЯ СРЕЩА ДЕМЕК У НЕДЕЛЯ !????????????

Коментар

аз направо от бачкане ще дойда ... иначе пак ще оттърва
      Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Ще се събираме ли последно утре?

Коментар

:}

хахах е мн ясно само че без теб !!!

Коментар

ша се съберем за сега сме 3-4 ч0века

Коментар

5 с мен :D
              FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

абе Мите,да беше казал че живееш на улица Полтава бре днеска на бачкане бях и ти видях колата ... и си викам -"да я ритна ли да не я ли ритна" да се разпищи да слезеш ... ама викам айде от мен да мине,замминах си кат бял човек

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  КОЙ ЩЕ ИДВА НА ТАЯ СРЕЩА ДЕМЕК У НЕДЕЛЯ !????????????
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Какво се пулиш?

Коментар

Punto SX написа:
                      Среща ще има ли в неделя от 20 ч на стадиона. Този път има вероятност да се класирам :P
                      Ама как ги измислихте тези срещи неделя в 20.00 и после ама никой не идвал няма ентусиасти.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Който ще идва да се впише тук, защото ми се струва, че май само с Митко ще си кибичим на стадиона?!?

Коментар

coolboby написа:
                          Който ще идва да се впише тук, защото ми се струва, че май само с Митко ще си кибичим на стадиона?!?
                          колко часъ ще сте там да намина да се видим най накрая????????
                          uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

абе Боби не че нещо ама или ме нямаш за жив човек или нечетеш ... казах че жив умрял .. съм с вас !!!

Коментар

Re:

tankista написа:
                              абе Мите,да беше казал че живееш на улица Полтава бре днеска на бачкане бях и ти видях колата ... и си викам -"да я ритна ли да не я ли ритна" да се разпищи да слезеш ... ама викам айде от мен да мине,замминах си кат бял човек
                              че ти каде работиш че си ми видял колата пред блока ? ПС. аз съм там бре айде юруш към стадиона че иначе ша ви туря по един картоФ в аспусите

Коментар

tankista написа:
                                че ти каде работиш че си ми видял колата пред блока ? Телнет ... старото Маги

Коментар

Working...
                                X