Среща ще има ли в неделя от 20 ч на стадиона. Този път има вероятност да се класирам :P
оооооооо ама ти се сети бре ами да ще има аз ще ходя малко по зборове не за друго ама поне агнешко да хапна и 8ч. ще съм на линия !!!АРЕ ВЕ ЗАПИСВАНИЯТА ЗАПОЧВАТ ОТ ДНЕС!!! КОЙ ЩЕ ИДВА НА ТАЯ СРЕЩА ДЕМЕК У НЕДЕЛЯ !????????????
абе Мите,да беше казал че живееш на улица Полтава бре днеска на бачкане бях и ти видях колата ... и си викам -"да я ритна ли да не я ли ритна" да се разпищи да слезеш ... ама викам айде от мен да мине,замминах си кат бял човек
абе Мите,да беше казал че живееш на улица Полтава бре днеска на бачкане бях и ти видях колата ... и си викам -"да я ритна ли да не я ли ритна" да се разпищи да слезеш ... ама викам айде от мен да мине,замминах си кат бял човек
че ти каде работиш че си ми видял колата пред блока ? ПС. аз съм там бре айде юруш към стадиона че иначе ша ви туря по един картоФ в аспусите
че ти каде работиш че си ми видял колата пред блока ? Телнет ... старото Маги
Коментар