Абе те, 4е го смениха смениха го..ама карах след тва 2-3 дена така, така, че не е от него, а и знам, че на картала бензина е много смотан, хората сменяли дюзи ... бе ще видим..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
RoMeO_156_GTA написа:SilenceR написа:днеска джитках малко с пасата из града , добре се върви , ама ме притеснява че е четвъртък трябва да ходя до Берковица (на майна си райна) , ако е лош пътя едно 4-5 часа ще пътувам и после връщане.направо не ми се мисли.........Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
uBoy написа:човек , луд ли си да зазреждаш на карталаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Ся ще сложа 98 от Петрол да видя ко ще стане.... ам де да знам се евтин бензина, ама то па нали евтиното винаги излиза по - скъпо... Адаш може ли нещо по изпуксателната система да замръзне.. шот кат паля и не излиза пушак отзад никъв и са чува някво свестене...Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Определено може да замръзне, особенно ако караш на къси разстояния и колата не е била работила по-дълго на работна температура, но по-вероятно е да ти се е отрошило някое от гърнетата и да е затлачило тръбата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Определено може да замръзне, особенно ако караш на къси разстояния и колата не е била работила по-дълго на работна температура, но по-вероятно е да ти се е отрошило някое от гърнетата и да е затлачило тръбата.Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Коментар
-
Баси тъпия антифриз дет съм зел.. трябва да държи на повече от -20 градуса.. а то горкото сноши леко замръзнало... и май ремака ми е прескочил и днеска го прайхме.. ама утре ще го завършим...пффффффффMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Коментар
-
the_biggy написа:Баси тъпия антифриз дет съм зел.. трябва да държи на повече от -20 градуса.. а то горкото сноши леко замръзнало... и май ремака ми е прескочил и днеска го прайхме.. ама утре ще го завършим...пфффффффф
Коментар
-
ето ме и мен , всичко мина гладко без аварии, за съжаление обаче видяхме 2 катурнати коли по пътищата в канавките , едното алфа 33 беше мисля...на места пътя беше много шибан (на отиване) след Враца мн лайняно , колата леко поднася задницата в завоите , хем не се изтирваме , то заледено отдоло , на връщане аз карах и по-добре беше.... по магистралата вече сухо а и насам още преди Севлиево пак сухо и със 100-тина ....абе всичко мина добре за щастие .... за антифриза , последно си взех от екото за около 6 лв мисля беше , концентрат 1 литър - 30-40 там някъде ...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
the_biggy написа:Абе те, 4е го смениха смениха го..ама карах след тва 2-3 дена така, така, че не е от него, а и знам, че на картала бензина е много смотан, хората сменяли дюзи ... бе ще видим..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар