Какво мляко ли? :D Който го може го може, жапанките могат и с 4Х4, скайлайна е пълноприводен пък стават страшни дрифтове снего....Абе на Сашо джантите някой ги е купил, или е той самия?
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
не съм аз . ако бях щях да се похваля... сега няма да опирам до джанти,имаме тука разни семейни проблеми и не е за разправяне... утре слагам джама и оставам без пари да го ***
оважава ама да му доди до главата ша го питам тогава ще влезе в клуба ние караме само на Заплата и Аванс
хахахахахахахахаххахах бяси якото! тоя лаф ("клуб") небях го чувал хахахаах сцепи!Росине: туй ръчната голям човека Теодореееееееееееее: що неме поканихте и мен на рожден ден бре бах мааму много булки много нещо ей как се оправяш сам нете знам чесно! ако имаш нужда от помощ знаеш ми/(ни) телефоните Сашо: данеби ще се жениш бе?Тедо, Митко, uBoY получихте ли покана за 2-ра национална пунто среща? аз получих на пролет живот и здраве може да прескочим
Росен се отзова на помощ После се появиха Боби и Иван , но закъсняха Ей много фиатаджии в тая "Елена" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Добре се получи обратния завой с черния Пунтьо , хареса ми :PНе съм получавал покана , но да наближи и тогава ще му мисля дали ще мога
от Субару форума:Колеги,Честит първи сняг за новата година. Пожелавам Ви да сте живи, здрави и смело каране в снега!ПС. За колегите от БМВ Форума, които четат нашия: Колеги, не се отчайвайте - има и градски транспорт! тааа колеги и аз не съм получвал покана... айдееее днеска ще съм със сменена водна помпа... и яко антифриз, така че които иска да застава на чертата за неделя някой нещо ?
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар