the_biggy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
За щастие имам каско, ама като знам колко ги боли като им кажеш, че имаш щета и как плащат, мани бегай. Ей и аз се учудих на Митака на пунтото, бая понавървява, на мен не ми се настъпваше с тези гуми зимните ми е много нестабилна на дъжд.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Обърках името де , че бързах с правописа... но става въпрос, че питай и колегите всеки у ВТ си кара, както си иска и тва не трябва да ти прави впечатление.. били то с лада или мерцедес няма значение тук секи се мисли за рейсар и такаMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
van_dal написа:За щастие имам каско, ама като знам колко ги боли като им кажеш, че имаш щета и как плащат, мани бегай. Ей и аз се учудих на Митака на пунтото, бая понавървява, на мен не ми се настъпваше с тези гуми зимните ми е много нестабилна на дъжд.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:какав е тоя бобъра.(ладата комби)аз тоя един път мн ме изнерви като ми сече пътя.аз съм с предимство оня ми се натиска и го усвирих и после си изкарва главата през джама и ме гледа лошо... някво младо момче беше. а и както бях се ядосал там от един монтаж ... щеше да стане мелето... на митака пунтото направо ме изуми , до сега не се бях возил на дълго в него.... пръска, направо мн ме изкефи....
Коментар
-
абе айде стига с тези филми , тати е еди кой си следователно аз съм нам кой си.и той лайна сере и той ще умре дето има една приказка.ще ги еба всичките такива дриснета смотани.... мама и тати кат имат пари и връзки и кой съм аз.върви лоши и ме гледа лошо.мн се нервя на точно това развитие в нашия живот... не може да си живееш спокойно без всеки да ти се прави на мутра ........ аз за това съм се убедил че като седнеш да говориш с по голям човек , той е разбран , кво да му говориш на келемето дето се мисли за бог.......Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Ванка, не искам да споря за "псевдо" мутри, които единствено умеят да чупят стойки !!!Нали се сещаш, че истинските бизнесмени, никога не се показват пред хората и не парадират със състоянието което евентуално те "притежават"Мисля, че ти, аз и всеки от тук се е нагледал на позьорски постъпки. За нито едно нещо не мога да кажа "Евала" на него респективно баща му и още такива герои!Пък така като коментираме въпросната личност...кажи ми ТОЙ какво е направил, че се захласвате всички...или пък оня карталския дрифтър с Ладата?Куче което лае не хапе. Какво се впечетлявате, не знам.Темата мисля, че е изчерпана, защото едно си баба знае едно си баба знае.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар