Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

маи няма да сме много

Коментар

Абе ше има бре ..... юнаци аи два часа !
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Praslan написа:
        маи няма да сме много
        Не позна :D И аз мислех , че ще сме малко , но бяхме бая Забравих да се обадя на Павлин със зелената Брава , можеше и той да е свободен пуу
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

мхм посъбрахме се тоя път.ако се напънем може и 20 коли да ударим,което ще е рекорд до сега... :Dето ги от мен 2 снимки само.айде и другите качвайте да си видим физиономиите :D
          Прикачени файлове
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

егаси бая паплач бяхме ето малко снимки и от мен

Коментар

на митака синята стреличка ръмжи колкото мойта когато и на мен ми беше разпардяна меката връзка. на росен вади звук като на държавно жигули

Коментар

SilenceR написа:
                на митака синята стреличка ръмжи колкото мойта когато и на мен ми беше разпардяна меката връзка. на росен вади звук като на държавно жигули
                хаххаха държавно жигули Малко снимки и от менhttp://gall.fiat-bg.org/v/BG/VT/3.01.10/Сашо в храстите :P

Коментар

хахахахаха на тая последната снимка , как се е вирнал задника на линейката

Коментар

Който има снимки да дава и заминават към галерията :D Не е ли време да променим заглавието Не е актуално 17:00

Коментар

Кой е с най-мръсна кола

Коментар

въхх добре добре стана чак се изкефих .. :P [/url]
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

абре,забравих да ви питам,ама ще питам,сега ,тъкмо и снимки ще приложа...Нали ме бяха чукнали лятото и от тогава ,а и отпреди имаше, зейна една голяма фуга и направо мира не ми дава...Та мислех ако шефа отпусне някой лев февруари като свършим с Елена ,да ги "налея" в колата...За джанти няма да има,пък и не са ми цел някаква,обаче тая фуга може би ще има да я оправя. Та идеята ми е следната,къде мога да отида,където няма да ми одерат кожата и ще го направят следното нещо : На долната снимка съм отбелязал къде е въпросната фуга (2) ,като снимката е отпреди,сега е двойно по-голяма,а оградения фар (1) е като че ли влязъл леко навътре,всравнение с линията на капака и другия фар. Иска ми се,да се затвори тая фуга ,но най-вероятно ще трябва да сменям целия фар,защото едно,че е пукнато стъклото,второ,че му е счупена щипката и е лепен вече и не може да се мръдне. А като гледам,за да се затвори фугата,фара трябва да си дойде на мястото,тоест,направо да се смени. Къде може да ми извършат тия интервенции,че да не ми смънат кожата. Служебната брица съм я карал при "Цанко лудия" и я направиха като нова,обаче там май дерат кожи... Кажете възможно ли да се оправи това и къде няма да излезе скъпо...идеята е да успея да вмъкна до 250лв примерно,заедно с два фара втора ръка с лупи Малко сложно съм го написал,надявам се да е разбираемо ...пффф
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Най-добре като ходиш към Митака и викни бояджията им отсреща да хвърли едно око Разбира им

Коментар

от тоя ъгъл от които гледам снимката ми изглежда че капаа не пада плътно над фаровете... нали има ограничител там които може да се регулира. Защо не го смъкнеш малко и да видим дали ще се оправи
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                                от тоя ъгъл от които гледам снимката ми изглежда че капаа не пада плътно над фаровете... нали има ограничител там които може да се регулира. Защо не го смъкнеш малко и да видим дали ще се оправи
                                Снимката е стара , вижда се Рендето Ето актуалнаhttp://gall.fiat-bg.org/v/BG/VT/3.01...geViewsIndex=1

Коментар

Working...
                                X