Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малииии .... така ли ще остава Мойто гърне нещо взема да намалява ....
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ахахахаа продава Браво с Клапа ама в багажника Роска продаваш ли гарнето и клапата
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ходих днес до Таврия Юруков и питах са курника колко пари ще искат за джама предния.казаха ми за китайски джам 175 лв (+ монтажа в тая цена).човека каза че предимно такива жамове взимали вече......гаранцията е само за монтажа ако протечало някъде и т.н.има и друг вариант - от моргата в Шемшево имало мн типота (те жамовете са същите като на темпра)да се изтърбуши джам и после да се монира на моя кошник.някъде с 50-тина лева излиза по евтино 2-я вариант.мен лично по ме радва 1-я.кой го знае тоя джам от моргата на кво дереже е ... та какво мислите момчета ... ко да прая ?
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

майко митак ьхахьах хьха е не !! как си я изтипосал .. ама спокойно след празниците пак ще си ги сложя , кат я пусна че се побърквам сега имам чувството че като съм спрял и колата е угаснала ... все подавам газ да не би да е угаснала и намалям ЦД -то ! не не енне не се издаржя така няма го звука който пее :P
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

да не стане тей че да ни пееш зад решетките
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Росене тва е турбо мега яко гърне :P :P :P колко коня дига ?
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

аххаха нещо не ви разбирам шегите..... тц ! само по филтър се чува .. като едно обикновенно ХГТ .. бляяя

Коментар

[quote="Tornado"]
                  JacK`DanielS написа:
                  вече го няма онова браво с клапата и със кюнците има браво със жигулко гарне и малко интересни снимки от творбата ми Хаха Типото до Бравото ми е познато от някъде.
                  типото вече цирколира из търновските улички

Коментар

s00rry написа:
                    майко митак ьхахьах хьха е не !! как си я изтипосал .. ама спокойно след празниците пак ще си ги сложя , кат я пусна че се побърквам сега имам чувството че като съм спрял и колата е угаснала ... все подавам газ да не би да е угаснала и намалям ЦД -то ! не не енне не се издаржя така няма го звука който пее :P
                    кое ще слагаш пак бе? аз дупката на клапата така добре я зазидах задното гърне ще е лесно поне ама тая клапа ше има да дялкам като малоумен

Коментар

ами ... аз неска не ти ли казах .. ?! пффф

Коментар

Момчета май ще прайте двойна работа ми са струва хахаха
                        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Мани не се занимавай с глупости, тази клапа само ядове ти създава, ама като имаш лев да плащаш на ченгелите. Еййй тва гърне е голям тунинг нямаше ли нещо по-качествено по моргите. Сашо ако намериш хубав джам от моргите какво те бърка, че е стар?Абе тва Типо много са го нападнали молците
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...2525&start=870 хахах колеги я разгледайте тази тема и посления пост внимателно ..., саше ай че трябва да се полирааааа :P

Коментар

s00rry написа:
                              аххаха нещо не ви разбирам шегите..... тц ! само по филтър се чува .. като едно обикновенно ХГТ .. бляяя
                              новият дом на росен ха хаха
                              Прикачени файлове
                              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Абре Сашо,това китайското по калпаво ми се види от едно втора ръка ...не че нещо,но съм чувал какви ли не истории с калпави китайски стъкла...Ако питаш мен,намирай едно качествено по моргите,води го на отличен стъклар и си свиркай. Но ти си знаеш кое е добро за теб,квото и да правиш,прави го скоро,че така без кола не си е работа
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X