Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пък тук се оплакваш на 10 лв. автомивка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
    Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

ае ифи там нямаш ли маркуч или някои кладенец да и фърлиш 2 кофи ...... що не са пазари за 5-6 евро Криза е
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

stenli_m написа:
        пък тук се оплакваш на 10 лв. автомивка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        Тва за 10 лв трябва да ми я ближи чак ако е 10 да е вътре и вънка
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

в дрезден за външно и вътрешно земат десятка обирджии!!!!
          Fast and Wild!!!

Коментар

Ей шарлатани колко щ ме удерът за "Демонстративно управление на автомобил" :D Акта е към общината не към КАТ
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Това пък какво ще рече Показал си им , че можеш да караш кола
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

uBoy написа:
                Ей шарлатани колко щ ме удерът за "Демонстративно управление на автомобил" :D Акта е към общината не към КАТ
                Ами един мой човем мисля му писаха такъв... трябва да го питам и ще ти кажа.. ама ако е къмобщината май може скоро да не го платиш
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

чувам нещо до 200лв .. бах мада към общината съм иначе
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

зависи кво ще преценят тези в общината ама едвали ще повече от 50 точки
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

знаете ли че във ОПЕЛ форума един пуснал тема "корса-та ми няма ръжда"(темата веднага била изтрита от модераторите)
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Естествено, че вътре и вън. Пък иначе за близане в софиа вземат 300-350 палки
                        Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Какво става бе пичове, приготвихте ли мезетата, пиячките и пичките Сега бях в Куфландъ, ееее много народ ви казвам, ама напазарувахме и утре като станем приготвяме и сядаме да подгряваме. Ако знете снощи в какъв филм се вкарах с един вирус, разката ми фамилията, но поне от днес съм с вин 7 и е много добър.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                            Какво става бе пичове, приготвихте ли мезетата, пиячките и пичките Сега бях в Куфландъ, ееее много народ ви казвам, ама напазарувахме и утре като станем приготвяме и сядаме да подгряваме. Ако знете снощи в какъв филм се вкарах с един вирус, разката ми фамилията, но поне от днес съм с вин 7 и е много добър.
                            батка да не си го лепнал по скупе.. ? :P
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

вече го няма онова браво с клапата и със кюнците има браво със жигулко гарне и малко интересни снимки от творбата ми

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                вече го няма онова браво с клапата и със кюнците има браво със жигулко гарне и малко интересни снимки от творбата ми
                                Хаха Типото до Бравото ми е познато от някъде.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X