Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе в сервиз Лъки стар утре (30.12.) ще работите ли? Нещо маслото изобщо го няма по щеката и трябва да долея, че утре ще пътувам.
    Alfa 147 JTD 115 hp
    ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Росене, научи са да отвръщаш на свирките бре!!!!

Коментар

chandler написа:
        абе в сервиз Лъки стар утре (30.12.) ще работите ли? Нещо маслото изобщо го няма по щеката и трябва да долея, че утре ще пътувам.
        да ще работим.Адаш: ще видим какво става Боби: че на теодор пунтото няма хидравлика

Коментар

абе да не му свири някой ремък
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

при мен същото го има като на Тедо и на Митака (бугимен-а)свире едно мн дразнещо на студен двигател , като позагрее се пооправя , не е толкова шумно.(това преди месец и нещо го нямах)а за течовете направо ще се съсипя откъм антифриз да го е*а.... мин седмица пак купувах , ей ся го гледам пак с 2-3 пръста е паднало нивото.....от някъде се изпарява.ся кинти за нови работи нямам , ам нещо да кажете за тия добавки дето се наливат и запълват .... дали ще стане с такова
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

утре дядо мраз развързва кесията
              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

coolboby написа:
                Росене, научи са да отвръщаш на свирките бре!!!!
                хах с кво да ти отвърна бре ... , свирката не работи .. а с клапата да ме окопчеят някяде ли искаш .. ?
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

stenli_m написа:
                  утре дядо мраз развързва кесията
                  Утре ще играеш ролята на дядо мраз ли ???

Коментар

Ще раздавате подаръци ? Ми да идваме тогава :D :D :D :D :D :D
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

А бе я кажете кога ще има среща, може да намина

Коментар

аз за едно гърненце да се наредя .. митак .. .кви пари ще е да махнте клапата и да я заваите едно парченце тръба и да .. сложите едно гърне да го снадите и да махнете мойто аз намерих гърне , че да знам ся ли или след празниците ..

Коментар

бах кат гледам секи се оплаква от нещо като дойде зимата ама така е аз съм казал , за да караш Фиат трябва да си богат, че да имаш пари да го правиш постоянно...
                          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

дааааааааааа
                            Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
                              дааааааааааа
                              батка я кажи кви кентаври ще стува цялата операция заварки и трансплантация ?

Коментар

ей началници като дойдох в Гърция и паркирах под едно дърво и трябваше да видите колко лайна имаше по колата вчера не си личеше какъв цвят е а аз си викам брей какво хубаво място за паркиране баш пред входа тук автомивките са по 12-15 евро с навигацията ги обиколих и накрая я умиха за 12 евро брей туй навигацията си е голяма работа да е жив и здрав Преско.на Гръм май не му се чивтосва само лиже женската пък тя го иска много.Тук бензина е на 1.05-1.10евро а газ има и на 0.55евро дизела е на 0.95евро.
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X