Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами и в Горна да е не ме бърка,само трябва да намеря време да ида,че сега по празниците няма да работят,а през другото време не съм в града...Къде в Горна се намира? Само да не е "цунито" щото при него не отивам,миналата година ме прееба и оттогава не при него за нищо
    ex.Мареа ТД100

Коментар

ми както е кауфландо (стадиона) продължяваш напред . след това малко по нагоре (на един лек десен завой се пада , преди кръстовището в което се отбиваш за кв. Пролет) има една отбивка .. нагоре за няква месност камъка от лявата страна то е един път нагоре и там свиваш и има доста сервизи и там .. от има табели и се вижда
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

и аз ходя на преглед при тея по пъря за Шемшево дето е там се минава много бързо :D

Коментар

s00rry написа:
          ми както е кауфландо (стадиона) продължяваш напред . след това малко по нагоре (на един лек десен завой се пада , преди кръстовището в което се отбиваш за кв. Пролет) има една отбивка .. нагоре за няква месност камъка от лявата страна то е един път нагоре и там свиваш и има доста сервизи и там .. от има табели и се вижда
          Това "полет"-а ли е или някой гараж,щото полет-а го знам,но има и едни гаражчета там ,точно срещу МаноТодоров 62
          Praslan Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 9:01 pm Заглавие: и аз ходя на преглед при тея по пъря за Шемшево дето е там се минава много бързо
          това точно къде се намира?
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Митак, ей сега те гоних по Полтава, мигах ти..но уви, беше много далеко. Намалих на моя завой където се блъснах, и само ти видях задницата как парзалящ пред блока ти

Коментар

coolboby написа:
              Митак, ей сега те гоних по Полтава, мигах ти..но уви, беше много далеко. Намалих на моя завой където се блъснах, и само ти видях задницата как парзалящ пред блока ти
              ти ли беше това бе мамул жидях че някой свети ама де да знам кой е е тая вечер пообиколи карталните уличко на една страна голяма зарибявка е утре вечер ако е пак така пътя съм на боргия

Коментар

обаждайте се да покараме някой път митакк :P
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                  обаждайте се да покараме някой път митакк :P
                  чи добре бе нерез. еи Паралесов: вари при колев бе батка, там са най точните!

Коментар

[quote="paralesa"]Ами и в Горна да е не ме бърка,само трябва да намеря време да ида,че сега по празниците няма да работят,а през другото време не съм в града...Къде в Горна се намира? Само да не е "цунито" щото при него не отивам,миналата година ме прееба и оттогава не при него за нищо аз мога да те уредя след празниците си даваш големия талон и застраховката +35лв и на другата вечер си готов няма да ходиш никаде
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

SilenceR написа:
                      и аз се лизнах 2-3 пъти .... ама мн народ стана да се лизгат , викам да не уцеля някой случайно че стана въргала
                      ей началник аз си взех като твоето спрейче за размразяване много съм доволен на -13 отключих без броблемно,мерси
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                        ей началник аз си взех като твоето спрейче за размразяване много съм доволен на -13 отключих без броблемно,мерси
                        а някой да си е вземал спрей за размразяване на стъкла , че по мойте все лед
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз не съм слагам си кашон върши прекрасна работа

Коментар

Irfan написа:
                            аз не съм слагам си кашон върши прекрасна работа
                            Спирам близо до контейнер , а там постоянно има клошари , та май ще осъмна без кашона
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

По-добре отколкото клошар да ти осъмне в колата )))))))

Коментар

Абе за у неделя нещо сняг ала бала дават ли го... вийй ко мислете да прайм ???
                                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Working...
                                X