eeeeeeeeeeeeeйййййййййййй ДИМИТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеее. на тебе повече нетрябва да ти дават камера дори и само да гледаш. ти със нас ли беше или със БМВ-тата и кочините??? кво си снимал Х*я ми? тцтцтцтцт язък че снима!Теодорееееееееее... каде се губиш бе компанията има нужда от оператор!!! пък ти си най добрия в тая част!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
JacK`DanielS написа:ам като несе изчакват така е!Абе кои са се убили на болницата на кръстовището бе? От Краков надолу преди светофарите в някакъв стълб на тролеите.мааму стара няма да се научат да карат по кротко при тая пътна обстановка. хората затова са наппавилиместа дето да се простее тцтцтцтцт...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
тия не ме интересуват-важното е,че не са отнесли някой невинен,я кажете нещо- Къде мога да мина технически преглед,защото нямам много свободно време за това,а времето си лети и януари месец трябва да мина... Някой може ли да уреди нещо да му дам документите да я мине само с талона,че хич време нямам да го ева Ако не поне къде мога да мина бързо и "безпроблемно" сега по празниците или след тяхex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:тия не ме интересуват-важното е,че не са отнесли някой невинен,я кажете нещо- Къде мога да мина технически преглед,защото нямам много свободно време за това,а времето си лети и януари месец трябва да мина... Някой може ли да уреди нещо да му дам документите да я мине само с талона,че хич време нямам да го ева Ако не поне къде мога да мина бързо и "безпроблемно" сега по празниците или след тяхГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар