Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    Ще се мъча с това от линка тази вечер.Поздрави на колегата със същия ник.http://images.paraorkut.com/img/pics...niels-9205.gif
    ами надраве тогава

Коментар

Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

d0b0 нали мойта бенз.. помпа ставаала .. е взимай мойта за една проба ако искаш :P
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

роска преди 2 часа та видя на беляковско ама свирката на волана ми беше замръзнала и неможах да свирна :Dиначе момчета подготвяте ли са за снега ? Ръчните как са ? Айде да иди вече , че се изнервям :D
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

абе колеги май имам един оцъфтял канал на цд-то ... и бучи и като го набримчиш малко от усилвателя ептен скапва .. каде може да го види някой който може да го орпави .. ? някви идей

Коментар

това означава, че Ррджеб обича да пие JacK`DanielS ли
              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

uBoy написа:
                роска преди 2 часа та видя на беляковско ама свирката на волана ми беше замръзнала и неможах да свирна :Dиначе момчета подготвяте ли са за снега ? Ръчните как са ? Айде да иди вече , че се изнервям :D
                то ръчни има ама мераклии дали има като гледам май няма
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

няма да се ебавате със Реджепа Ирфан: така си мислиш ти

Коментар

Бе и аз съм мераклия за ръчните, но ще видим докаде ще се докопам с тея гуми
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Аз преди час опънах козия крак на техномакета, ама се оказа бая лизгаво и не ми се получи както трябва, иначе той снега се разтопи, ще чакаме нов.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

има едно като полигонче в Чолаковци точно срещу ЗЗУ-то , равно е отвсякъде и е бая широко.днес гледах една астра се лъзгаше там ..... дайте да идем да видим там как е като понавали ..
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ми идеаноооо , остава само ти да водишш :P

Коментар

ще водя , може и линейката да взема да полъзгам оня ти голям гЪз :D
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

до колко си спомням там беше добра настилката ..... не като на полигона " на беляковско"да яде гумите и бензина
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ми като гледам май ще има условия за лъзгане да земем да прескочим но не днес защото съм в бокса
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...