Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Exide.
    Кво толкова го хвалите тоз Ексайд и аз съм вече три години с него и нямам грижи.Акумулатора иска и поддръжка не само експолатация.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

van_dal написа:
      Днес карък да го е.а таман закусих и гледам, че сте уговорили среща за 3ч. обялкох се излизам, таман ще паля и ми звъни тела, интернета да дойдат да барнат Ип-то на рутера, айде викам ще ги изчакам и после ще ви търся по телефоните. Тръгвам след 20мин. паля таман да пусна ръчната и угасна , явно ми беше замръзнал малкото бензин в резервоара, какво ли стана и аз не знам, но после заредих и тръгна, но не ми харесва звука, който вади помпата дано да не се прецака, че баш сега хич ама хич не ми се набутва....
      И на мен ми званяха за същотот.. Викат има ли хора във вас ,че след 15 мин щли да идат.. ама аз имс песитих идването и сам си го смених .. само са обадих да ми го кажат
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

изберете Българското,да подкрепим България и българския бизнес
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

van_dal написа:
          Днес карък да го е.а таман закусих и гледам, че сте уговорили среща за 3ч. обялкох се излизам, таман ще паля и ми звъни тела, интернета да дойдат да барнат Ип-то на рутера, айде викам ще ги изчакам и после ще ви търся по телефоните. Тръгвам след 20мин. паля таман да пусна ръчната и угасна , явно ми беше замръзнал малкото бензин в резервоара, какво ли стана и аз не знам, но после заредих и тръгна, но не ми харесва звука, който вади помпата дано да не се прецака, че баш сега хич ама хич не ми се набутва....
          при -3 или-4 градуса не би трябвало да ти замръзва бензина ами какво ще правиш при -15 огледай се докато не е късно ОК
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

да ви се похваля,срам не срам,одих при началнико и изпросих един извънреден аванс...обърудвах се с батерийка,австрийски "Банер"...предпочетох го пред ексайда,поради причината,че имам опит с банер на служебния форд и знам на какви мъки сме подлагали сутрин тоя акумулатор и все още е ОКпредпочетох нов,за да ми е мирна главата,сега остана едни вериги назаем да намеря,че да има в багажника за пред шапкарите,като минавам балкана :D
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Irfan написа:
              van_dal написа:
              при -3 или-4 градуса не би трябвало да ти замръзва бензина ами какво ще правиш при -15 огледай се докато не е късно ОК
              мислете и за нас дееее ; но сериозно на 20 л бензин половин л. спирт за да абсорбира водата, ако има такава иначе нама как да замръзне бензина
              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

paralesa написа:
                то хубаво викаш посъбери,ама как мислиш става това? ще пътувам идния четвъртък,как дотогава се събират 200кинта като в себе си имам 20 аз знам за себе си какво търся,ако някой има нещо предвид по моя въпрос да казва
                ела горе да ти пернем един FIAMM италиански е и с две години гаранция а и цената е почти като на монбат за 72 амперчаса е около 150 лв. за 60 е 125 лв. аз лично съм с 60-ятка и няма никакви проблеми (Alfa Romeo 146 1.9 JTD)
                Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Irfan написа:
                  изберете Българското,да подкрепим България и българския бизнес
                  Няма смисъл не се набутвайте с Монбат поне за момента.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

stenli_m написа:
                    paralesa написа:
                    то хубаво викаш посъбери,ама как мислиш става това? ще пътувам идния четвъртък,как дотогава се събират 200кинта като в себе си имам 20 аз знам за себе си какво търся,ако някой има нещо предвид по моя въпрос да казва
                    ела горе да ти пернем един FIAMM италиански е и с две години гаранция а и цената е почти като на монбат за 72 амперчаса е около 150 лв. за 60 е 125 лв. аз лично съм с 60-ятка и няма никакви проблеми (Alfa Romeo 146 1.9 JTD)
                    ам изобщо пък не съм се замислял,че при вас има,изключих съвсем,днес купих Банер 74Ач,ще видим,а може да пратя брат ми,той и той сега ще сменя акумулатораедит-ей сега говорих с него,ако успее да запали в сряда ще намине
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

stenli_m написа:
                      Що не свирите, че имате акумулатори бре, днес взехме нов на Кангото, ако знаех можеше да лъзнем един от вашите. Между другото стария, който сменихме е от 2006 г. exide, още миналата зима правеше проблеми, а колата на седмица навърта средно по 1000км. не е да стои на място продължително и да се разрежда, ами добри думи за екссайд не мога да кажа, сега сложихме Варта., ще видим и тя как ще ни извЪрти. А за спиртеца в бензина досега не съм слагал, щом казаваш ще бодна, ама спирт за горене или за пиене
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                        stenli_m написа:
                        Що не свирите, че имате акумулатори бре, днес взехме нов на Кангото, ако знаех можеше да лъзнем един от вашите. Между другото стария, който сменихме е от 2006 г. exide, още миналата зима правеше проблеми, а колата на седмица навърта средно по 1000км. не е да стои на място продължително и да се разрежда, ами добри думи за екссайд не мога да кажа, сега сложихме Варта., ще видим и тя как ще ни извЪрти. А за спиртеца в бензина досега не съм слагал, щом казаваш ще бодна, ама спирт за горене или за пиене
                        за горене бе за пиене го даи на нас

Коментар

paralesa написа:
                          stenli_m написа:
                          paralesa написа:
                          ам изобщо пък не съм се замислял,че при вас има,изключих съвсем,днес купих Банер 74Ач,ще видим,а може да пратя брат ми,той и той сега ще сменя акумулатораедит-ей сега говорих с него,ако успее да запали в сряда ще намине
                          не е проблем помагаме с каквото мож :D ем

Коментар

лъки стар отново се изявиха днес в най добрата си светлина ... отново доволно много доволно фифи-то няма да вози вече като каруца ! :P МЕРСИИ
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

за нищо винаги сте добре дошли :D (и на промо цени )

Коментар

Айде и аз да са пофаля днеска вече сложий антифризи ... опрайх уплънения едно др.. и така
                                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Working...
                                X