Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stenli_m написа:
    моита замръзна
    oй ой какви да тия цици бе от де ги оскопа? бах мааму чак в челото ме одари едната

Коментар

аз не си усещам краката от студ и вода,а вий за козия крак мислите,отде сила да дръпна ръчака ай честито,след малко си тръгвам към Търново,да видим как е пътя,сутринта се ядваше,макар,че към Елена не е чистено
      ex.Мареа ТД100

Коментар

и ко ся ? утре полигон ще правим ли ? ама не да глеаме ами да се изявяваме ние малко , да оокажем какво мже предното предаване на сняг :D[/i]
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
          и ко ся ? утре полигон ще правим ли ? ама не да глеаме ами да се изявяваме ние малко , да оокажем какво мже предното предаване на сняг :D[/i]
          Аз питах и не е сигурно май дали ще ходят... вие кажете кво ще правим...
          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

ми че ще се сабираме ще се .... въпросат е дали още ще ми е замръзнала ръчната.... абе на паркинга на метро , че ми ареса . гонят ли от там ? :Д
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Съжалявам, че ви нарушавам идилията.Метро е 24/7 вече, камерите там са охранителни, предполагам, ако подадат сигнал, за минута две ще са дошли зелени човечета от 3-ти вид.Благодаря за вниманието.Приятна ви вечер.

Коментар

the_biggy написа:
                uBoy написа:
                Аз питах и не е сигурно май дали ще ходят... вие кажете кво ще правим...
                абе то онея няма какво да правят на сняг защотот и баира няма да могат да качат до полигона.. сега силата е в нас

Коментар

у бре аз съм за каквото кажете и кадето кажете и когатп кажете ей баджо каде я ремонтираш тая кола че тия ремонти нямат край я върви при Митака за да намалеят влизанията в сервиз и наистина много яко вали кефиме
                  не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Начи тая вечер " дрифтих " УШ ако мое се каже дрифтене.. има клипове едно друго , но тея гуми дет съм карал 1 година с тях - миналата зима и лято и сички сезони.. нещо не ме кефи на малък сняг чак боксува... и ако дойде големия сняг направо няма да я карам.. а мисля за утре няма да идвам, че постоянно слагам вода , махам докат понеделника опрая тва нещо и утре почивка.. освен някой ако не ме земе от картала и така
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

аз утре ще вървя сутринта май нагоре да си понаправя кефа малко, че го дават да спира да вали

Коментар

uBoy написа:
                        аз утре ще вървя сутринта май нагоре да си понаправя кефа малко, че го дават да спира да вали
                        неси прави труда днес ходих ужас е стражни бабуни ако иска6 да си преебеш окачването варви! аз като видях какъв е терена и се отказах.

Коментар

последно к`фо ша праим ?
                          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ей баджо аз ще те взема ока искаш само кажете кога ще се виждаме
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

ей като го измислите кой каде кога..... званеете ми да знам... че ще ходя малко на работа и да знам кога да си тръгвам :P
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                uBoy написа:
                                неси прави труда днес ходих ужас е стражни бабуни ако иска6 да си преебеш окачването варви! аз като видях какъв е терена и се отказах.
                                пу да е*а .. бе аз ще направя едно кръгче до там .. и ще се върна

Коментар

Working...
                                X