Браво на Митака .а Роска с тебе да си излеем по един крошум а ? път може да се отървем от лошия касмет. А Ирфане с товя клипче ,премина границата и еи ся ша откача .... от ......икиии Нека бъдя дуняяя в клипа на Андрея !!!
16 часа е супер като за мен , нека и другите да кажат а пък който иска малко преди това може да се отиде на полигона да погледаме... само който иска пак казвам...
ше взема някой път на някоя кална поляна как се дърпат ръчни с фордя(баничарката),да ви мине мерака тая кола по-скоро ще се преобърне,отколкото да направи слънце между другото да се похваля,фирмата също влезе в семейството на фиат две доблота 1,3 мултиджет баничарки,много просторна кола,най-сетне нещо,което мога да го натоваря,писна ми с тия шкоди фиат рулзззззззззззз
ше взема някой път на някоя кална поляна как се дърпат ръчни с фордя(баничарката),да ви мине мерака тая кола по-скоро ще се преобърне,отколкото да направи слънце между другото да се похваля,фирмата също влезе в семейството на фиат две доблота 1,3 мултиджет баничарки,много просторна кола,най-сетне нещо,което мога да го натоваря,писна ми с тия шкоди фиат рулзззззззззззз
Ице ти кога ще дойдеш на среща,забравихме ти физиономията(мн работа ли има ...).оня ден за малко да те подмина , едвам те познах :P
Ице ти кога ще дойдеш на среща,забравихме ти физиономията(мн работа ли има ...).оня ден за малко да те подмина , едвам те познах :P
Май май до нова година няма да е да дойда Тая събота съм на банкет,неделята пак в Елена,жената се цупи,че все ме няма,камо ли за друго да имам време :D Ама не се оплаквам,съдба,още мога да понасям дълги периоди без почивка Па и какво да ми гледаш същия дебел и плешив идиот съм си Живот и здраве,уж до края на година трябва да приключим там ,но се чува,че след това уж почваме Стражица,но да видим Абе важното е,че има работа,щото като гледам с тсая псевдокриза много почнаха да свиват знамената
Коментар