Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

честит празник на всички студенти и от мен!!! весело да си искарате !!!
    Fast and Wild!!!

Коментар

днес пробвах да сложа на пунтото дискове отзад и о чудо паснаха идеално. Добо батка като ги сложа и ако всичко е косам ще плащам само накладки трябва да купя на Купето и на пунто ГТ задните спирачни апарати са еднакви сега проверих 240,5мм. тая седмица ако неми мине котка път ще съм с дискове отзад ето малко снимки как стои с дискове е само ги пробвах.

Коментар

БАТКООООООО БАХТИ НЕ КАСМЕТА ИМАМ !!!!!! КЪЛНА ПРОКЛИНАМ !! .......... :@ :@ :@ :@ колата е станала добре боята е добре ... чак ме кефи .., обаче си бях забравил папката с големия талон в жабката понеже нали предния ден бях ходил до застрахователите и той трябваше за там и остана в жабката на колата и в барзината съм забравил да го махна и съм я дал с него ......, и ся отварям джапката и го няма :@: @:@: @ цялата папка някой я е лепил....и ся спрян от движение без голям талон .... мирише ми на нова регистрация и смяна на номера ... някои да знае нещо по конкретно по тоя въпрос .... а и джама предния спукан абеееее на баба мууу онуй ! :@
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

човееек.. да не си ти прокълнат нещо :D бахти късмета
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

нямаш късмет определено....... а пък джама от какъв зор да се е пукнал , и ти кат мен ся с пукнат...на кой смотаняк, не ми е ясно ще му притрябва талона ти.... ???
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

идея си нямам брат ....... ама много добре си спомням че го оставих в колата ...... а и в нас го няма претършувах навсякаде ..... бах и ще си сменям май май хубавото номерче ...... :@ майсторите и те това ми викат ..... никой не ти е бутал в колата нам кво нам що ... за ми е твоя талон пф ....

Коментар

е*ах мааму. тия ебават ли се бе що неим спря 200лв за жама мноо си смотан. данеси забравил папката в армеец бе нерез я ги питай.както казва Шишо Бакшишо: Живота е радост и тъга!

Коментар

Малиии, Митаче, ноу яко стоят тез задни дискове!

Коментар

бе незнам може да е и от катастрофата което малко ме самнява ...., ама не е изключено , утре отивам в полицията и да видим кво ще стаава ... ето една снимка вечерта от гаражя .. нищо не се вижда ама през деня е мн мн по добре и по яко
                    Прикачени файлове

Коментар

s00rry написа:
                      бе незнам може да е и от катастрофата което малко ме самнява ...., ама не е изключено , утре отивам в полицията и да видим кво ще стаава ... ето една снимка вечерта от гаражя .. нищо не се вижда ама през деня е мн мн по добре и по яко
                      ново стькло + нова регистрациа-230;250лв. потьнаха шанссс
                      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Росен с нов номер а ? че и с халогенки бе днес гледам една "кошница" като неговата ама викам брех туй с някав друг газарски номер. 7950 прав ли съм ? :P и после кат си завартях чутурата те видях .... свирнах ти ама чувай х*ьо ..
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аффф ти за тоя номер....... да ме пуснат в движение колко караници изсакарах .. незнаеш колко филма изживях два пъти абе 150 лв ... пререгистрацията на МПС с декларации някви и да те пуснат в движение 120 лв ... и 25 лв преглед годишен 150 кентаври .... ако искаш ! кофти ден

Коментар

stenli_m написа:
                            s00rry написа:
                            ново стькло + нова регистрациа-230;250лв. потьнаха шанссс
                            аве на4алник толкова рано как ти се смята
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Вече офицялно съм с тунинг с дискове отзад има огромна разлика!!!

Коментар

Вече на пътя ли си Митак?

Коментар

Working...