Мерси! Само един кусур им намирам, че от едната страна се въртят напред, а от другата назад, ама ще го преживея някакси, пък и цената на която ги взех е добра. Сега се чудя дали да продавам старите летаци светлосивите....Абе утре каква е програмата, ще ходим ли на поуигона и кога?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ванка на мен ми харесват , не ги слушай другите тия 14-ки или 15-ки са ?това за посоката е малко кофти верно ама ще се свикне... и на Митака на спортинга дето са оригиналните жанти пак са по същия начин вървят лъчите, а пък старите ти жанти ми ги запази за на пролет те 15-ки бяха нали.... ама май бяха 2 по 2 като вид.... или 4 еднакви , как бяха ??за полигона предлагам 12:30 , 12:45 да сме там . ако е като предната неделя да се събират....после да идем кафе да пием ... (може да направим някъде сборен пункт и тогава нагоре)Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Тия са 14" новите, ами аз и без това не мога да я видя от двете страни едновременно така че няма да ми прави особенно впечатление....А между другото другите таман ги пуснах в продава се, те са 2Х14 и 2Х15..... 12:30 ама къде, първо на стадионя или направо горе?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар