Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ам който бие ръчни без окачване по - добре да не го прави.. че снощи колата подсочи и ми са счупи пружината на пътя преди дома ..... и ся айдеее чак довечера вари я прей и то на място ..
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Ами палец! Как ще подскочи бре, да не си ударил в дупка. Явно и е било дошло на пружината, тя си поема големи натоварвания и без да подскача. Ей ако знаете на баща ми колата колко пъти съм я вдигал у въздуха и нищо и няма на гадината
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ей какво става с вас никой нищо не пише, изчезнахте като пари в криза Ще се събираме ли тази седмица?

Коментар

кво да ти кажя бре пффф .., само ме въртят стая кола една седмица я боядисват ... и още не е боядисана .... МАЙСТОРИ ! кой знае кога ще стане ... ;ш
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Може да е за хубаво, сигурно я правят като по филмите, един слой грунд-съхне, слой боя-съхе, 2-ри слой пак съхне и лак 2-3 ръце със съхненето и печенето :P и после 3 бона за боядисване....

Коментар

Митко , какво стана бе .. оправи ли пунтак
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

и той като мене ... е случил на бояджия ....

Коментар

s00rry написа:
                  кво да ти кажя бре пффф .., само ме въртят стая кола една седмица я боядисват ... и още не е боядисана .... МАЙСТОРИ ! кой знае кога ще стане ... ;ш
                  ама още ли не ти е боядисана колата бе когато си я вземеш готова казваш на бояджията сега и аз ще ти дам парте след един месец
                  Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
                    s00rry написа:
                    ама още ли не ти е боядисана колата бе когато си я вземеш готова казваш на бояджията сега и аз ще ти дам парте след един месец
                    ми не е ами .... ся последното оправдание беше че спрели тока ... и два дена нямало да имало ток сменяли някви.., жици .. и чак към понеделник .. кво да ви кажя направо незнам

Коментар

ех какво да ви кажа всички майстори са един дол дренки майстор ли е не ми го хвали ам поне да е твой човек под око да ти е че е важно да има контрол иначе работата ти е спукана не се вайкай те аз сам минал по този път
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

е то е ясно ,че майстора винаги е виновен.... ама Росене не се очайва толкова бърза..... ся може и боята да разлей и кво ли още .. не се оплакваи ! виннаги може още
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Мойта довечера трябва да стане и тя..... Еййй Ивооо утре 13 часа ще ходим ли на полигона .. викам да са съберем нещо, ако има.. Някой навит ?
                          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

аз съм за .... ако има място считайте ме и мен , че няма да има кво да правяя :P

Коментар

и аз съм навит ама незнам дали ще успея да доида

Коментар

Irfan написа:
                                ех какво да ви кажа всички майстори са един дол дренки майстор ли е не ми го хвали ам поне да е твой човек под око да ти е че е важно да има контрол иначе работата ти е спукана не се вайкай те аз сам минал по този път
                                тия ги приказвай на някой друг. има хора и хора... и аз имам един мой човек който ми е под око ама какво от това. просто някой хора не ценят приателството. не слагай всички под общ знаменател!!!

Коментар

Working...
                                X