Хайде, ако Роската ще се почувства по-добре да разкажа по-миналата зима какво стана със старото ми Пежо. Таман тръгнах да сменям накладки, че грам не бяха останали и се ударих на пътния възел, защото нямах хубави гуми, а се беше подледило, заминаха броня, фар, мигач, калник, носач и др. таман ги оправих, смених всички накладки и остана само да монтирам вече боядисаната броня и ми отърва ръчната пред вкъщи и само я изгледах отвън как помила 2 коли, багажника и беше станал голям колкото на бравото. Най-важното е всяко зло за добро, ето взех Фиата хвърлих една маса пари по нея, ама се запознах с готини пичове. Случва се на всеки ще я оправиш....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
s00rry написа:дано чул те господ ... ИВО я си кажи номера за събота да ми вземеш ония неща от русе и към колко часа ще ходиш и пари да ти дам :PMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Джак Даниелс - Митак, днес звъняли ти едно момче от Павликени за обслужване на една 146-ца!?Придържайте се към заглавието на темата.Всичко останало е спам."Модераторски екип на fiat-bg.org"now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:Джак Даниелс - Митак, днес звъняли ти едно момче от Павликени за обслужване на една 146-ца!?
Коментар
-
coolboby написа:Та... Колеги, предлагам да спрем със спама в нашета тема. Имаме си Скайп-овете там да си говорим това което е извън темата, тоест всичко! Тук ще си обсъждаме само за срещите, кой, кога и къде ще идва.Хайде малко по-спокойно, че ще завалят предупреждения от ясното небе!
Коментар
-
сашо ам с тебе га ще се видим да ми дадеш стикерите ?Роска късно се прибрах , тела ми е 0884739659п.с. Хайде цялата тема да я местим във спам !!! Тва е пълна простутия , като затвор... Тука ще пишеше само това, Там само онова, иначе ще има предупреждения и бан. В скайп не е същотото, няма как да бъде и всички много добре го знаете. Всички сме си свикнали да си пишем тука и ся тепърва предупреждения.. Е ние направихме 350 страници с по 20 поста , чак сега ли стана проблем ?! Ако нещо задръстваме форума изтриите ни началните странициПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
съгласете се че нова тема е най удачния вариант за подобни чат-разговориFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
uBoy написа:сашо ам с тебе га ще се видим да ми дадеш стикерите ?Роска късно се прибрах , тела ми е 0884739659п.с. Хайде цялата тема да я местим във спам !!! Тва е пълна простутия , като затвор... Тука ще пишеше само това, Там само онова, иначе ще има предупреждения и бан. В скайп не е същотото, няма как да бъде и всички много добре го знаете. Всички сме си свикнали да си пишем тука и ся тепърва предупреждения.. Е ние направихме 350 страници с по 20 поста , чак сега ли стана проблем ?! Ако нещо задръстваме форума изтриите ни началните страници
Коментар
-
Колеги какво ще кажете да си направи тема в раздел "Размисли и страсти" аз друго подходящо място не виждам, пък тази за срещите я заебаваме да стои като украса само? И за да не е спам, къде ще се срещаме в неделя? Аз между другото не мога да разбера в описането на Срещи и мероприятия има и "т.н." ами ние сме в тази част и по междудругото се уговаряме къде и какво ще правим--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Те просто нямат Приятели ... за това по цял де се чудят кво да праят и как да са напраят на маже ................ аи защо не почнат да разглеждат др Теми ........... а или да си напраим нова страница "на Кафе с Боби" примерно :П и там да става моабетаdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар