Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мда на Темпрата си е голем багажника.на пръсти се броят други комбита дето са по големи багажниците :P
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Варбурга и тои има гоям багагжник. :D
      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
        хахахах.

Коментар

stenli_m написа:
          ай пък сеа няма да си мерим багажниците
          Fast and Wild!!!

Коментар

Ако ще прайм странни съзтезавания за багажници и тем подобни , може да се съзтезаваме кой повече путки е наебал в колата си Това вече е недопустимо като поведение.Ето какво гласи заглавието на темата "Чат за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.""Модераторски екип на fiat-bg.org"
            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Tornado ако the_biggy го беше цензурирал щеше ли да му лепнеш предупреждение ? Митак , утре от лко работите ? Кога да пратя моя човек с пунтака ?
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Май доста фекалии снесохме в наща тема. Тейк ит иизи.

Коментар

SilenceR написа:
                  мда на Темпрата си е голем багажника.на пръсти се броят други комбита дето са по големи багажниците :P
                  аз няма да се обаждам колко ми е багажника
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

uBoy написа:
                    Tornado ако the_biggy го беше цензурирал щеше ли да му лепнеш предупреждение ? Митак , утре от лко работите ? Кога да пратя моя човек с пунтака ?
                    от 9ч. сме кажи му да дойде колкото се може по рано че да хване ред най добре 9ч. да дойде. иначе земаме 15-20лв споредзависи ей адаш ти пък тоя път направо се оля! тука нее мястото за ценизми саобразявай се малко! в неделя като се саберем псувай на воля тука началниците са строги и + това в наща тема винаги имаме надзирател

Коментар

paralesa написа:
                      SilenceR написа:
                      аз няма да се обаждам колко ми е багажника
                      нали карах малко време една Мареа , та бях впечатлен какъв багажник има . Може да събера Пунтото вътре :PВ нашата тема могат да се видят и най-готините аватари
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

вие сте променили работното време.ама страшен аватар си барнал .... може да се каже че затапва моя. а я кажи Митак събота имате ли мн задачи за правене.да видиш тоз умрял съединител....дано към края на седмицата да се пооправи времето поне.... за срещата...
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                          вие сте променили работното време.ама страшен аватар си барнал .... може да се каже че затапва моя. а я кажи Митак събота имате ли мн задачи за правене.да видиш тоз умрял съединител....дано към края на седмицата да се пооправи времето поне.... за срещата...
                          що да сме го променили бе ? това е офицялнпотот работно време иначе има човек и в 8ч но това е друга тема ами когато имаш време мини бе няма проблем ще го видя Моя аватар си ме кефи тая булка даржи JacK Daniel`S демек даржи ме за..... (шишето)

Коментар

coolboby написа:
                            Mindzu, с теб май ще се единствените въздаржатели на алкохола на срещите Ти сигурно не пиеш, пък аз нямам 18 и нямам право да пия
                            Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 4:18 pm

Коментар

coolboby написа:
                              coolboby написа:
                              Mindzu, с теб май ще се единствените въздаржатели на алкохола на срещите Ти сигурно не пиеш, пък аз нямам 18 и нямам право да пия
                              Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 4:18 pm
                              ххахаха от де го избара това бе ти няма ко да прайш и препрочиташ темата наволо ли, какво?

Коментар

Мне...барам си бу...та Чета по микроикономика и вече съм

Коментар

Working...
                                X