Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз вчера вземах .. 5л от практикер за 15 лв .., до -60 .. ей колеги който днес не дойде на междене той може само да съжелява .. !!!!! просто беше един път значи все съм си мислил че може да има такива коли ама няма такава тръпка като да се возиш в на ици типото .... после разведохме колегите с типото и лачията и ги водихме да хапнат в равена
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ПРОСТООО бешее мн доброо
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

че аз сега от теб чувам нещо за междене .... антифриз -60 (уж) на ВЕРИЛА е 4 лв литъра.инъче тоя парафлу е хубав верно.ама при положение че имам течове не си заслужава.
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ай ся пък антифриза ли почнахте, горе при митака имат и е добър, даже сега се сещам, че трябва да мина да ми го проверят. Абе мамка му нещо почна да ми се ебава на газ, в ниските е нестабилна и тресе мотора, утре ще свалям свещите да видя мязат ли на хора или ще ги сменям. Май ще трябва да мина и диагностика, че на бензин прави задържане на оборотите при пускане на свободна.Що не свирите, че ще одите на Межденето бе?
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

и при мен днес прави такива магарии държи малко висок оборот на бенз..... ей туй "да си на газ" и да е студено времето не е работа
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Как къде в "Лъки стар"?!

Коментар

SilenceR написа:
                и при мен днес прави такива магарии държи малко висок оборот на бенз..... ей туй "да си на газ" и да е студено времето не е работа
                Да ама при мен не правеше такива проблеми, от скоро започна да трупа повече грешки на газ, нещо не е добре с регулировката на изпарителя, а и самия изпарител нещо не е в ред, пробвах се да го регулирам не помръдва изобщо, а преди на Пежака имах същия и реагираше със всеки милиметър завъртане, дано да не се е скапал, че парите за един ксенон ще отидат по дяволите.

Коментар

Tornado написа:
                  van_dal написа:
                  Как къде в "Лъки стар"?!
                  Ясно http://lancia-bg.com/forum/viewtopic...9be044797129af
                  Имат всичко, а ако нямат нещо ще те пратят при човек, който разбира. Ха това Теодор го е писал по-горе.

Коментар

Хаха вярно Гледах , че никой не е писал за сервиз във ВТ там и рекох да ги насоча Това за антифриза там сигурно ли е , значи ще намина за смяна
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

значи аз и добо се возихме при ици на майсторкото шофиране !!! добо да ви каже онова нещо адреналина какво става с него :Д :Д .., ъъъъ между другото имаме едно 3то място добо стана 3ти на майсторско шофиране ! ако не друго после поне хапнахме и пиинахме с колегите от русе :P
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

отсрамили сте четата.

Коментар

малко ме е яд че не тидох пък и да бях отишал кво щях да покажа с Рендето. ако пунтото бепе на крака щях да отида мамкамуууууууууу!

Коментар

Тедо чак сега забелязах скритата реклама в подписа ти

Коментар

Това Теодор ми го е откраднал, ако си говорим реално на кой колата е седяла най-много в сервиз Лъки стар това съм аз, ще претендирам за официално рекламно лице

Коментар

van_dal написа:
                                Това Теодор ми го е откраднал, ако си говорим реално на кой колата е седяла най-много в сервиз Лъки стар това съм аз, ще претендирам за официално рекламно лице
                                аа тази титла не я искам , вземай си я Митака за награда ще покаже как се сменя антифриз
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X