явно сам ша варя утре ..........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
абе то тасовете ги мани,ами знаете ли,че и нафтата се мъчили да точат мама им мизерна и резултата е...начупили пластинките,които служат като пантички на капачето и сега стои горе-долу закрепено,колкото да не се намерят още ентусиасти да точат...само не мога да разбера едно,още ли има тъпаци мислещи,че на тия коли им се точи горивото като на лада както и да е,сега ако можете да ми дадете акъл,как да оправя капачето,че хем ме е яд и ако разбера кой е ще го убия на място(това сериозно),хем ми се реве,защото лев нямам и това се случва...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Що,да не е за мой кеф...дойдох с нея на работа и трябваше да се прибирам със служебната,да може по бързо да тръгвам сутрин за Елена да не сменям две коли...и то виж кво станасега ще си бера гайлето,а на тия келеши дето чупят да им изсъхнат ръцете краката и оная работа да не им се дигне доживот...сори,че кълна ,ама такъв яд ме е хванал,че човек убивах тая вечер,ако ми беше се изпречил!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
coolboby написа:Утре сутрин с част от търновската група сме на пазар за зимни гуми. Идвайте, отсъпки големи ще има. Друг път няма да имате тая възможностFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
coolboby написа:Нови, нови, топли, топли на добри цени качествен монтаж и тн. Ники, ти ще вземаш ли?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар