Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ицаа , жив здрав и много безаварийни с доня мария , аиде 7ч чаено партиии ама аре найстина всички кат ни питат кво искате да каем ЧАЙ !
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

SilenceR написа:
      аз също мисля че ще съм на линия.Ице честит рожден ден , жив и здрав да си .....
      Саше,мога ли да ти поръчам няколко стикера форумски да ми спретнеш? Че имах един резервен,тръгнах да го слагам на брат ми,но онова фолио в горната част се беше преебало и нищо не стана,две три буквички останаха на хартията залепени и го хвърлих,че и на братчеда може да лепна,той пък без да каже купил бравото на Емзо от Ст.Загора ,но има само червения стикер кръглия...а и като гледам,моят също се е преебал,той нали е външен и е почнал да се разлепя на места...
      ex.Мареа ТД100

Коментар

добре няма проблем за стикера , ако някой друг иска да казваама ти Ице какви искаш , за вътре или отвън ?туй браво от Ст.загора е мн лачено.викай му някой път да дойде да са запознаем , па и да видим колицата.п.с. моя стикер пак е отвънка ама не е мръднал да го *** ся кои ще се събираме не разбрах ...10 човека , ми 10 чая билкови
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз ти добо .. митака , аз за тия знам а .. бугимена :Д
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ам къде е Боби бе ... Боби де се губиш ве ?!?!?!?Тедо нищо не обажда и той...Иво и той мълчи като заклана гарга

Коментар

надявам се ще намина днес да ви видя и там ще се разберем за стикерите и как да ги взема от теб като си готов!А за чая ,аз го пия с кокалче ама ше избием рибата ако всички пием чай
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Митака не вярвам да пие чай аз пък ще пия горещ шоколад :P стикерите са лесни,ще се намерим някак си . ама да видя колко време ще имам да ги направя че не се знае тази седмица колко работа имам.последните 2 ми се скъса гъза.особено сега тая както беше студено направо откачих в тоя студ навън.че съм и обещал на един друг колега за едни стикерчета,човека го бавя от незнам си колко време.ама като моя колега няма време и той да ги напечата и кофти става...

Коментар

SilenceR написа:
                  ам къде е Боби бе ... Боби де се губиш ве ?!?!?!?Тедо нищо не обажда и той...
                  Боби ще ходи ! :P аз надали ....
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

и аз искам стикер!!!
                    Fast and Wild!!!

Коментар

Абе нерези кво става, айде на черешата....Много ми е чудно защо някои хора искат да си слагат стикер на форума, като нито влизат във форума, нито идват по срещите
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

не винаги имам възможност защото бачкам на сменидругата неделя съм свободен и мога да дойда
                        Fast and Wild!!!

Коментар

van_dal написа:
                          Абе нерези кво става, айде на черешата....Много ми е чудно защо някои хора искат да си слагат стикер на форума, като нито влизат във форума, нито идват по срещите
                          Мога да ти дам телефона на брат ми да ти даде "очна ставка" Ми иска човека,кво лошо в това намираш?Като иска да слага Саше,не се безпокой,зор за стикери нямам...когато -тогава,направи ми когато имаш възможност два за вън и два за вътре и тоя път ще кажеш колко струва бакията
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

ебаси фирмата... нямат кабел тцтцтцтц хахахахах тове ме разбией батка че и на сашо фирмата може да нямат фолио хахахах лудницаааааааааей нещо ми стааа охапало ме е и неме пуска тцтцтццт

Коментар

Защо ме усвирихте бе?

Коментар

coolboby написа:
                                Защо ме усвирихте бе?
                                кой те е усвирил бре?

Коментар

Working...
                                X