ей дебелаци, ко прайте бе
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
uBoy написа:И аз искам такъв пенсионер, че да си оправя калника и капакаче немога да го гледма така разноцветно :D .. базикам се
радвам се Митак, че ти няма нищо
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Biggy много обикаляш в това дъждовно време днесБаси два дни се бях родил с една шкодичка 1,4 хтп от гресто и днес пак добрия стар омазан форд
Два дни съм цивилен,половината ви изпозасякох в града и никой не ме отрази
Явно трябва да си карам форда с надписите,че да се виждам...Сашо му вземам предимството той не вижда,Боби му святкам като луд с фаровете,реакция йок,за капак и "куршум тунинг" видех,като го засякох Иван днес ми идваше да се пръзна от смях сещайки се за италфеста
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Два дни съм цивилен,половината ви изпозасякох в града и никой не ме отразии една сива Темпра засякох , но не видях куршуми по калника
Иво може да си се объркал от онова черното затъмнено Пунто с джанти от Купе :P
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
[quote="paralesa"]Biggy много обикаляш в това дъждовно време днесАз всеки път те мяркам като си по служебните коли как
АБе неделя ко е такова времето ще се ходи ли някаде ???
Коментар
-
paralesa написа:Biggy много обикаляш в това дъждовно време днесБаси два дни се бях родил с една шкодичка 1,4 хтп от гресто и днес пак добрия стар омазан форд
Два дни съм цивилен,половината ви изпозасякох в града и никой не ме отрази
Явно трябва да си карам форда с надписите,че да се виждам...Сашо му вземам предимството той не вижда,Боби му святкам като луд с фаровете,реакция йок,за капак и "куршум тунинг" видех,като го засякох Иван днес ми идваше да се пръзна от смях сещайки се за италфеста
Там правих яко слалом между колите, май и огледалото щях да ви отнеса
Коментар
-
несъм бил азаз ся циркулирам със едно такова http://www.carpages.co.uk/guide/@ima...an-qashqai.jpg
Коментар
-
JacK`DanielS написа:несъм бил азаз ся циркулирам със едно такова http://www.carpages.co.uk/guide/@ima...an-qashqai.jpg
Коментар
-
SilenceR написа:с коя кола съм бил че си ми взел предимството:D и къде е било туй по точно
Абе между другото някой има ли идея как се шофира сутрин към 7,30 покрай училищата и не само? Какви нерви трябва да имаш,за да не излезеш да ги зачапарастиш с тръбата?Ще се пшобъркам,добре,че жена ми рядко иска да си вози гъза до работа(само когато е дъждовно) инъче ако трябва всяка сутрин да търпя тая олицофрения няма да ми издържат нервите.
ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар